Splitting Neon

FPM ProductBOT

Registered User
338_Lesli_Lidu_Splittingneon100s_new_2014_groot.gif


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Splitting Neon[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Lidu[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]338[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 129,95[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td]1671 gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td]1/1[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td]100[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td]An original and professional Lidu Fireworks product from Nanchang. A: pink crossette, B: sea blue crossette, C: grass green crossette, D: orange crossette, E: pink mines. First 20 shots shoot one by one, last 5 shots shoot together.[/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 9/09/2014[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database linkIn onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Ik ben heel erg benieuwd naar deze cake box. Is deze geshowd tijdens de demo vanavond?
Een cakebox met alleen crosettes. Met op papier hele mooi kleuren.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik ben heel erg benieuwd naar deze cake box. Is deze geshowd tijdens de demo vanavond?
Een cakebox met alleen crosettes. Met op papier hele mooi kleuren.

De Lidu combi boxen zijn helaas niet geschoten omdat ze op waren. We hebben al wat filmsessies achter de rug.
Ik had in de finale wel twee losse cakes uit deze box staan.

Het filmpje in de eerste post is gefixed.
 

boozebelly

Registered User
Inderdaad een beauty van een crossette bak! De prijs is op het randje, maar vind ik op zich ook nog wel rechtvaardig, het is wel kwaliteit wat je krijgt.
Alleen tsja, persoonlijk vind ik het dan wel weer een veel te forse hap uit mijn budget voor enkel crossettes dus persoonlijk sla ik toch even over en ga ik voor meer variatie in mijn collectie. Een los exemplaar van 25 schoten voor een euro of 30 zou ik nog wel aanschaffen.
 

ThunderBall

Registered User
Voormij was het wachten op een grote crosette cake, ik hoopte er al op, dit past precies in een showtje, als ik 'm ergens met 30% korting kan scoren doe ik het waarschijnlijk wel, want voor 9 tientjes kan je hoog uit 3 aardige crosette cake-jes kopen en volgensmij heb je dan nog niet iets beters.:hehe!:

Later maar is een demo opzoeken want ik heb het gevoel dat dit nieuwe Lidu spul wel erg mooi en kwalitatief goed vuurwerk is.:lub:
 

Anihalas

FPM Moderator
:lub: Het filmpje is prachtig. Deze cake moet op mijn verlanglijst, hetis echt een heel fijn product. Nu nog op een demo bekijken en hopelijk komende jaarwisseling x2 in mijn straat!
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Gewoon een superbak!
130 voor 4 cakes vind ik ook nog een redelijke prijs.
Het alternatief van Cafferata is veel duurder, en de Splitting Comets is mooi, maar minder goed uitgewerkt dan deze topper.
 

Tony

Administrator
Medewerker
De foto in de startpost is van 1 cake.
Binnenkort zullen we de foto van de combibox ontvangen en uiteraard in de startpost plaatsen.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Ik heb het filmpje bekeken en ik vind hem geweldig.!!
Wat een kleurenpracht.!! Ik schrok wel even van de prijs.
Maar met deze bak heb je wel iets speciaals in de straat.
 

smilli

FPM Filmer
Prachtige crossette cakes, zulke helderen kleuren waren er nog niet op de consu markt!
Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk
 

Koetje

Registered User
Als behoorlijk fan van een goeie crosette gaat deze meteen op de lijst. Wat een fantastische bak. Wel effe koekeloeren voor een beetje korting want 130 pegels vind ik dan wel weer net ff te voor een doos zonder echte boeketten. Ons ben niet heel zuunig maar ook niet achterlijk :p
 

Richardus

Registered User
Ik vind 'm echt ontzettend mooi maar ook prijzig, hoewel begrijpelijk met deze kwaliteit. Wat ik me met deze kleurenpracht dan nog afvraag: zijn blauwe crossettes te moeilijk of zelfs onmogelijk? Die hadden qua kleurpalet namelijk nog nét dat beetje toegevoegde waarde bijgedragen.
 
Laatst bewerkt:

Anihalas

FPM Moderator
Bovenaan