Spin Blitz

The Dude

Registered User


Wat vonden jullie van het kleine artikel Spin Blitz?

Ze kosten bij mijn dealer € 6,00 voor een doosje , wat mij betreft was het eens maar nooit meer..

De gemiddelde grondbloem geeft een beter effect.Excuus moet niet onder diamond staan, maar kep geen idee hoe ik hem naar schuurmans krijg..
 
Laatst bewerkt:

Royal_8

Registered User
Volgens mij hebben niet zoveel mensen hem gekocht, omdat hij aardig duur is voor 12 of 10 stuks. Volgens mij is het gewoon een normale grondbloem alleen dan duurt hij wat langer.
 

AWG

Registered User
ik koop dat soort spul nooit.
ik besteed mijn geld wel aan een compleet pakket. en daar zitten meestal wel wat kleinere spullen in voor voor 12en(win)
 

The Dude

Registered User
Gelukkig hebben veel mensen het laten liggen idd, ik had gezien de naam en prijs iets van een draaiende Flashing Diamond verwacht maar dit gaf ongeveer een grondbloem effect waarbij de kleuren rood en groen tegelijk, i.p.v. achter elkaar te zien waren.
 

SrCl2

Registered User
In 2006 had ik een doosje Spin Blitz-tolletjes gekocht, ik vond de vorm en de afwerking van die vuurwerkjes wel mooi en was benieuwd naar de effecten. Die laatste vielen heel erg tegen, getuige onderstaand filmpje.
Dit filmpje is bijna 15 jaar oud, vergeef me de 480p-resolutie alstublieft...
 

SrCl2

Registered User
Onlangs heb ik nog een (geluidloos) filmpje van een vastgetapete Spin Blitz gevonden. Het filmpje dateert van 2006, de resolutie ervan is slechts 240p. Gebruikte camera: Sony Cyber-Shot 3.2 megapixels.
Uiteraard wil ik niemand aanzetten tot onjuist gebruik van consumentenvuurwerk (waartoe ik het vastzetten van vuurwerk dat zich hoort voort te bewegen gemakshalve ook maar reken), maar ik wilde destijds graag de volgorde van de ontbranding van de sassen filmen.
Dat laatste gaat nu eenmaal heel moeilijk als het vuurwerkje in kwestie snel roteert (zéker als je de kwaliteit van de gemiddelde digitale camera anno 2006 in ogenschouw neemt). Ik neem aam dat mijn zonde na zo'n 15 jaar onderhand wel verjaard is...

Edit: Hieronder een ander, maar ook beter filmpje (mét geluid).
Ook dit filmpje dateert van 2006, maar ik had toen net een nieuwe camera aangeschaft: een Canon PowerShot A530 met 4x optische(!) zoom.

Beide filmpjes zijn "niet-vermeld", houd daar alsjeblieft rekening mee!
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan