Sparkling Snow

shinji

Moderator
Medewerker
Als ik zo zie zijn de orange label produkten precies zoals op de demo van de Fritz. Ik vond ze toen zo goed dat ik niet geloofde dat de produktiecakes hetzelfde zouden presteren, dus heb niets gekocht. Ach iedereen maakt weleens een foutje, maar volgend jaar krijgt deze lijn mijn volledige aandacht.

Wat gaat er dit jaar gebeuren met deze lijn Frits?
 

Vuurwerkhal.nl

Registered User
Wat gaat er dit jaar gebeuren met deze lijn Frits?

Er komt dit jaar 1 fluitcake bij als ze inderdaad zo uit de productie komen als dat wij ze gehoord hebben.
Anders komt hij er niet.
Voor volgend jaar wel weer een paar ideeën maar mijn ideeën zijn vaak moeilijk of niet te maken door de Chinese fabrieken.
We zullen zien wat er van komt.
 

Den Haag pyros

Registered User
Dit was volgens ons één van de toppers van vorig jaar. Wij hebben de Sparkling Snow ook gezien op de demo van de Rijswijkse Vuurwerkhal en we waren meteen verkocht. In de straat heeft de Sparkling Snow alle verwachtingen waargemaakt. Op oudjaarsavond hebben we 2 Sparkling Snow cakes tegelijk geschoten. Kijk snel de video hieronder, want wat was dat gaaf!

 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Deze vanavond weer gezien tijdens een show in Rijswijk. Hij mag wat mij betreft gelijk op de aanraders lijst. Echt een heel goed product. Goeie tail en groot blink effect voor een nette prijs.
 

Boosje

Registered User
Ik heb deze cake net gezien tijdens de vuurwerk demo in orthen echt een must have grote boeketten met mega goede blinkers.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Dank voor de tip GMP82. Deze nooit live gezien. Maar hij is echt mooi zoals ik op de film kan zien.
Vooral de toevoeging van de (gouden) blinkers maakt hem speciaal
En ook nog eens voor een leuke prijs dacht ik?
 
Bovenaan