shows in belgie op muziek

Mats

Registered User
Had je dit op AVP ook al niet gevraagd? ik zal anders even de antwoorden kopieren:D


Zoals gezegd de vurigemaandagen die worden gehouden in Oostende en 1 in Mariakerke ( alleen die zijn normaalgesproken NIET met muziek). Voor de betere vuurwerken op muziek in belgie kun je gaan naar:

Het Internationaal vuurwerkfestival Knokke-Heist. Bekend festival, waar menig internationaal bekend bedrijf al geschoten heeft. Vorigjaar hebben bekende bedrijvan zoals Parente (Italie), Pyrovision, Epogee (Canada) Luso Pyrotecnia(Portugal) er geschoten.

Het Internationaal vuurwerkfestival DEURNE (nieuw, vannaf aanstaand seizoen in het Rivierenhof) De aankomende datas zijn als volgt:
Vrijdag 8 September Belgie (Hendrickx & Lefeber)
zaterdag 16 September Oostenrijk (Pyrovision, winnaar Knokke-Heist 2005)
Zaterdag 23 September Engeland (Pyro 2000)

Kapellen, afsluitend vuurwerk op muziek voor de kermis.
Ieder jaar in begin augustus. Een leuk vuurwerk wat ter eren van de kermis van kapellen geschoten wordt, niet een standaardkermisvuurwerk zoals we dat kennen uit nederland

St. Niklaas, de ster feesten.
Ieder jaar in Augustus op Recreatiepark de Ster groots opgezet spektakel stuk met als finale een groots vuurwerk met muziek.

Gent, De Gentsefeesten.
Ieder jaar in Juli. muziek werd afgelopen keer speciaal gecomponeerd ervoor. Je zit relatief dicht op het vuurwerk. maar wel lekker intens.
 

jeffrey1

Registered User
ja sorry maar ik dacht misschien weet er iemand nog n andere show ofzo
maar wanneer is dat festival in knokke-heist? weet je dat toevallig?
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan