Show. St Anna kirmes Düren (D)

YvetteS

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Vuurwerk opgesteld op het hondsterrein achter de kermis (groene arcering).
Tijdstip: vrijdag 05-08, Na 22u

Absolute aanrader!!!
Tip voor parkeren: Nippestrasse parkeerplaats. Als je deze afloopt richting kermis loop je zo de woonwijk in bij de paarse arcering ter hoogte vanRütger-von-Scheven-Strasse 128. Perfecte zicht. Sterrekoppen gegarandeerd 😁.
Deze moet ik zelf missen ivm Vlissingen show.
 

Bijlagen

  • 20220721_220438.jpg
    20220721_220438.jpg
    46,2 KB · Weergaven: 9

MasterBsc

Registered User
Al jaren niet meer geweest had een andere locatie nu toch? Niet meer naast die appartementen? Was altijd top daar.
Dit vroeg ik me ook al af, in 2017 was ik er voor het laatst en toen was het nog op de locatie waar het altijd was bij de appartementen inderdaad. En in 2018 ging het geloof ik niet door in verband met de hitte toch? Of ze moesten uitwijken naar een andere locatie? Zoiets vaags staat me bij.

Verder echt een top show die zeker aan te raden is. Allemaal top producten en de akoestiek is/was altijd top en de finale lekker intens. Het is eigenlijk een beetje rustig kwaliteit shells schieten in thema's en afsluitend altijd BS120 salute waaiers met uptempo meer shells en een dikke goud finale. Alleen de rit.. dat is altijd het gene geweest waardoor ik ieder jaar twijfel. Het is eigenlijk net te lang voor de show ( ruim 3 uur enkel rit ). Maar als je de rit kan opbrengen of je woont dichterbij dan is het zeker iets waar je geen spijt van gaat krijgen. De kermis is ook heel sfeervol. Dus de perfecte gelegenheid om er een dagje uit van te maken en af te sluiten met een super dikke show.
 

Steef-Kaboom

Registered User
Zo, weer uitgeslapen haha. Deze show leek mij het vuurwerk verder te staan dan anders of meer kleinere kalibers. De finale was flink rammen met goud, maar om voor deze show vanaf mij gezien nog zo ver te rijden in de toekomst is wat mij betreft een twijfelgeval!

20220805_224249.jpg
 

MasterBsc

Registered User
Ziet er prima uit Stefan, niks mis mee. Geen idee of iedereen zo ver stond maar de afstand lijkt wel een stuk groter dan in 2017 toen ik er was geweest. De finale is ook anders, wel echt lekker! Maar ik ben blij dat ik voor Vlissingen heb gekozen. Ik ga voor deze show nooit meer die rit maken ( puur doordat het ver uitverhouding is en er betere shows zijn in Duitsland die dichterbij zijn ). Maar ik hoop dat je genoten hebt!
 
Bovenaan