Saturna

FPM ProductBOT

Registered User
4013_Saturna_Polska_Fireworks_Katan_Vuurwerk_New_2015_Groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Saturna[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Katan Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Polska[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]4013[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 27,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]8/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]19[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Gouden regen met willows en super blauwe sterren!
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 13/10/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

boozebelly

Registered User
Re: Saturna [JW 39]

Directe omlabeling of niet? Dat blijft een beetje onduidelijk... Desondanks heb ik hem wel besteld. Dit kon wel eens een hele mooie worden in de straat :)
 
D

Deleted member 17038

Guest
Ik denk dat Jochemm er ook blij mee is! De video kwaliteit laat wat te wensen over maar mijn indruk is dat het echt een super sierlijke cake is. Simpel maar doeltreffend. Ik kijk er naar uit!
 

Jochemm

Registered User
Ziet er inderdaad geweldig uit! Deze cake paste eigenlijk niet meer in mijn budget maar ik kon het gewoon niet laten. Fijn dat hij er bij is dit jaar!
 
Bovenaan