Special #4

Sweet Laker

Registered User
Lijkt Apple wel :p Die verhogen ook elk jaar door succes de prijzen. (Marktwerking, maar dat soort opmerkingen... Oei)

Zolang mensen om 6 uur in de ochtend al massaal voor de deur liggen om 1 van de 100 gratis hoofdtelefoons te krijgen, bij de opening van een niet nader te noemen nieuwe vestiging van een globalist die kleine ondernemers eruit concurreert. En men 1000 euro betaald voor een stukje techniek omdat er toevallig een deels opgegeten appel op staat.

Dan geeft dit ruimte om de prijzen op te drijven :unsure: En natuurlijk zijn er dan altijd individuen die daar gebruik van maken (in het algemeen bedoeld, niet specifiek gelinkt aan dit topic).

Als mensen toch eens zouden weigeren om voor de naam en ego te betalen. Maarja, dat is niet hip natuurlijk, want 'je reputatie'.
 
Laatst bewerkt:

Schuim

Moderator
Medewerker
Hoop eigenlijk dat iemand zo gek is mijn idee uit te voeren wat ik eigenlijk had met dit blok :D
Wilde er 3 kopen en dan in een 1-2 volgorde schieten. Maar mijn budget laat me helaas even andere keuzes maken dit jaar. Maar als iemand zich geroepen voelt :love:
 

Koetje

Registered User
Op film echt een musthave maar ik durf het pas aan als deze in december ergens op een demo is geschoten
 

Michel_G

Zilveren Member
Wow..... Die Special #4 heeft echt BIZAR hoge tubes zeg! :eek:

Hele aparte compound om zo te zien. Ik ben echt benieuwd hoe deze, en de andere Katan Specials, gaan presteren. Zitten mogelijk een aantal goede compounds bij om in showtjes te verwerken, maar dat is wel afhankelijk van hoe ze presteren uiteraard.
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Fluit schijnt prima te zijn, alleen hebben de chinnooos (wat ik lees bij de buren) hun eigen recept aan het effect gegeven.
 
Bovenaan