Royal Thunder

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Zelf verleden jaar deze rotjes gekocht. Moet zeggen, de knallen waren harder dan de ShiShing cracker (die tot dan toe de hardste was die ik ooit heb gehad in Nederland althans). Vind alleen de prijs een beetje hoog.
 

sprinkhaan

Registered User
Ze liggen nu het hele jaar te drogen, ze waren echt zeiknat toen ik ze uitpakte. Ik merk dat de huls nu goed is uitgehard. Ben benieuwd hoe ze het gaan doen.
 

Pauls

Registered User
Wij hebben ze in de winkel vorig jaar op de verwarming neergelegd toen we merkten dat ze zo nat waren. De paar bakjes die we zelf op de verwarming hadden gelegd waren oprecht goed. Veel harder dan normale rotjes.
 

Z@P

Registered User
Heb ze een dag op de verwarming gehad vorig jaar en wat mij betreft duidelijk de hardste nl knaller. Harder als die vlinder van cafferata. Deze Knalt helemaal uitelkaar in snippers. Ik koop ze zeker weer dit jaar. Ook 10 keer beter dan die cobra knallers van rubro, dat was pas echt troep.
 

trimbaard

Registered User
Heb deze vorig jaar ook gehad. Heb ze direct op de verwarming gelegd. Ik moet zeggen, het waren de hardste knallers die ik heb gehad voor NL begrippen dan. Ze hadden een echte snipper effect. Ga ik dit jaar weer halen. Eens kijken of ze nu wel droog zijn, anders gaan ze gewoon weer op de verwarming.
 

sprinkhaan

Registered User
Goed gedroogd . Half doosje afgestoken, goeie knal dus deze koop ik zo weer. Dit zijn nl knallers waar je nog wat mee kan!
 

Blakestone

Registered User
Ik heb ze een jaar laten drogen, en afgelopen oud en nieuw afgestoken.
Ook had ik de Black Spanish Cracker, die vond ik toch wel iets harder gaan (iets doffer).
Maar op zich zijn de Royal Thunders ook wel goed.
 

smilli

FPM Filmer
Klapte tegen verwachting in hard, harder dan al het andere wat ik zag uit NL knalspul.
Waren gedroogde van vorig jaar.
 

Z@P

Registered User
Dit waren toen inderdaad hele leuk knallertjes. Moet meteen weer met heimwee denken aan de katan böller van vorig jaar, zo kort van mogen genieten 😭
 
Bovenaan