Rojo Toro

FPM ProductBOT

Registered User
4001_bonfireworks_Dream_Special_Edition_Rojo_Toro_new_12_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Rojo Toro[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]BonFireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Dreams Special Edition[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]4001[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ [/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]80 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]24/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]10[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Red tail to white strobe / green tail to green strobe[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 11/09/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Michel_G

Zilveren Member
Erg goed blokje voor dit geld (4,95 betaald). Boeketten ongeveer net zo groot (wellicht klein tikkie groter) als de boeketjes van de diciembre en ook ook net als de diciembre, een lekker felle burst. En voor dat eurotje meer dan de diciembre, krijg je ook 3 schoten meer.

Top blokje om in grotere aantallen te schieten.
 

Jochemm

Registered User
Heb hem vorig jaar in de losse verkoop gekocht. Super ding hoor! voor die prijs (ook 4,95) moet je hem niet laten staan.
 

devinio

Registered User
Vindt dit toch echt wel een leuk budget topperje, leuk om een projectje mee te maken voor de mensen met een minder budget!
 
Bovenaan