• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Rocket Show

Tony

Administrator
Medewerker
Deze show bestond voor 95% uit vuurpijlen. Ik heb het filmpje een groot stuk ingekort want in het begin van de show werd er langzaam geschoten. Je kan op het filmpje zien dat er aparte pijlen worden geschoten zoals een meerslagen knalpijl.

De finale is super zoveel pijlen heb ik nog nooit de lucht in zien gaan,ik schat dat er zo een 1500 pijlen zijn afgeschoten in die ene show.

Het eerste filmpje is van een aantal meerslagen pijlen die overdag getest zijn.

Meerslagen vuurpijlen

File : Mpeg [ Zip ]
Groot : 4.8Mb

Het 2de filmpje is van de vuurpijlen show die gewoon in de avond geschoten is.

Vuurpijlen show

File : Mpeg [ zip ]
Groot : 13.6Mb
 
Laatst bewerkt door een moderator:

herbie

Registered User
de mooiste pijlen show die je gezien hebt tony? ben dan geen kenner maar ik vindt er niets aan. maarja ieder zijn mening
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Son-T

Registered User
Dat jij de pijlenshow niet mooi vind , is een persoonlijke smaak.
Die word hier heus wel gewaardeerd.
Ten 2e kan je je beklag niet hier doen maar hier :blink1:
Dit topic gaat over de Rocket show
 
Laatst bewerkt:

hammer time

Registered User
de mooiste pijlen show die je gezien hebt tony? ben dan geen kenner maar ik vindt er niets aan. maarja ieder zijn mening.
wat zijn je argumenten wat vind je er niet mooi aan?
en denk er aan het is een pijlen show, ga het niet vergelijken met een show waar shells ect. geschoten worden. een pijlen show is een vak apart. er worden nouwlijks pijlenshow's geschoten. en is het dus moelijk te vergelijk. maar voor pijlen vind ik het hele goeie effecten hebben. er zit ook een mooie lijn in de show kwa opbouw. hierdoor vind ook ik het een goeie show.

Grt. Hammer time
 

Remi-Pyro

Registered User
Ik heb dit filmpje nu al een aantal jaren op de computer staan en nog steeds vind ik hem mooi om naar te kijken. Wat ik echt super spectaculair vind zijn de eind salutes, als je het beeld dan stop zet heb je gewoon een compleet wit scherm. Echt zeeer fel ! Hopenlijk maak ik dit ook nog een keer in mijn leven mee.

De pijlen hebben inderdaad zo'n lange stok voor de stabiliteit. De pijl moet ongeveer in balans zijn als je je vinger op de stok tegen het begin van de motor aan houd. Dus hoe zwaarder zo'n pijl, hoe langer (dus zwaarder) de stok moet zijn omdat de pijl dan een ander punt van balans heeft.
 
Laatst bewerkt:

michel0911

Registered User
Beetje late reactie maar goed....ik vind dit heel leuk om te zien, ik heb nog nooit eerder een pijlen show gezien als ik eerlijk ben en de finale is echt super inderdaad !

Die allerlaatste paar klappen, wat waren dat precies voor pijlen ? Zijn dat een soort van salutes-pijlen ofzo ?
 

engrealat

Registered User
Had het hier even over gehad met Tony, Inderdaad heel anders dan Elche.....

Gaat helemaal los op ´t eind...en daar houden wij van...zal ik maar zeggen.:nuts:

Geweldig dit ! Weer iets nieuws (voor mij dan)

Dank voor de video(s).


Groeten,

Jeroen.
 
Laatst bewerkt:

Richardus

Registered User
Hehehe, vooral een cool einde. Bizar om zoveel pijlen de lucht in te zien gaan. Ze belemmeren elkaar dus niet als ze botsen? Dan razen ze gewoon door? Gaaf hoor.
 

Onze Partners

Bovenaan