Rock 'n Roll

FPM ProductBOT

Registered User
1471_Royal_Fireworks_Fu_collectie_Rock_N_Rol_new_2010_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Rock 'n Roll[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Royal Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]The Fu Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]RFC 1471[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 51,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td]2011:47,50[/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]486 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]4/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]36[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Silver rotation to colour peony[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 20/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Net deze foto in mn mailbox gekregen van Jeroen van Royal Fireworks. Langzaam aan zullen alle The FU cakes met nieuwe labels komen.

Vind het zelf een erg mooi label geworden!

RocknRoll.jpg
 

Richardus

Registered User
meh, ik vond het zwarte stijlvoller ook al snap ik dat het wat donker overkomt voor de gemiddelde consument. Dat blauw vind ik nogal...niet passend ofzo...
 

jetztgehtslos

Registered
Toch wel een heel apart effect hoor. Denk dat als deze iets te verbeteren valt qua effectgroote van het boeket, echt een uniek product kan zijn. Het idee vind ik goed.
 

bridge

Bronzen Member
Ik vind dit ook een prima effect. Origineel. er is nog een pot van Royal die t heeft. Dit is er wel een die ik zou willen hebben.
 

bridge

Bronzen Member
Blijf t eigenaardig vinden dat over dit soort kanjers van potten nauwelijks wordt gepost. Het lijkt wel of mensen t eng vinden om een niet-standaard effect aan te schaffen dan wel te bespreken. Die boeketjes stellen niet zoveel voor, ok, maar dit vertraagde spineffect is toch fantastisch en daar gaat t om. Bij mij komt ie erin.
 

smilli

FPM Filmer
Bijzondere aan deze cake is toch het mooie spinnen op een grotere hoogte dan de standaard spinners. Van mij had deze cake niet eens boeketten nodig gehad.
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Ja ik vind het ook een erg bijzondere cake! Het starten van de spinners op hoogte is echt heel gaaf. Heb hem er dan ook elk jaar bij! Geen spectaculaire klappen of grote effecten! Gewoon sierlijk en mooi!
 

genius

Registered User
En dan te bedenken dat deze er nog komt met kooi, pak je die burst maar mooi even mee. Nu al zeer mooi maar Royal kan beter zoals iedereen weet.
 

PyroGuy

Registered User
Wat een fenomenale cake. HEERLIJK! Lijkt in de verste verte niet op de bovenstaande films. Ik had het blauwe labels trouwens...
Prachtige heldere witte spinning tails naar kraakheldere neon-achtige multicolor boeketten met geel, blauw, rood en volgens mij ook groen. Eeuwig zonde dat ik niet het hele karton mee heb genomen. Wat een ding! Misschien wel de verrassing van oud en nieuw voor mij.
 

PyroGuy

Registered User
Nee, volgens mij 2011.....
Mijn films van de vooravond zijn helaas allemaal verloren gegaan door een kaartfout, maar misschien heeft mijn stookmaat hem nog gefilmd.
 
Bovenaan