WINKEL Rijswijk: GroenRijk 't Haantje

Flexie

Registered User
Onze gegevens zijn behoorlijk verouderd dus hierbij onze juiste gegevens:

Naam: GroenRijk Rijswijk (‘t Haantje)
Plaats: Rijswijk
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 015-2126359
Straat: Laan van ‘t Haantje 22
Postcode: 2288 GT
E-mail: info@hethaantje.groenrijk.nl
Website: http://hethaantjevuurwerk.nl

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten verkopen wij het assortiment van Lesli. Sinds dit jaar is ons assortiment ook uitgebreid met Red Wire.
Voor vragen mag je altijd een bericht sturen.
 

Flexie

Registered User
Kleine aanvulling. Ik heb nu ook een kleine selectie van Wolff vuurwerk opgenomen in ons assortiment. Voorlopig alleen in de winkel.
 

stefantvs

Administrator
Medewerker
Thanks voor alle info Flexie ! ik heb het aangepast.
En nog een demo dit jaar ;-) ?

Succes met de winkel, en wolff altijd goed !
 

Flexie

Registered User
Het is een eigen beslissing geweest. Daarbij wordt het steeds moeilijker op onze locatie met alle nieuwbouw om ons heen. Kosten spelen ook mee in de beslissing. Uiteraard hoop ik wel wat freaks te zien in de winkel en niet alleen als er een demo is. ;)
 
Laatst bewerkt:

stefantvs

Administrator
Medewerker
Nog een demo dit jaar?
80083802_2559510960752117_6885644375846551552_n.jpg
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Ok dat is dan duidelijk, had wat in de wandelgangen gehoord maar vond t al zo vaag dat wij er nog niks over gehoord hadden.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Elk jaar bezoek ik de 29e een paar winkels in de buurt om wat sfeer te proeven en nog een paar blokjes te kopen, omdat ik altijd bang ben dat ik te weinig heb. Dit keer was t Haantje aan de beurt. Geen bijzondere winkel verder, veel spullen uitverkocht ook. Echter de organisatie daar verdient wel een melding op dit forum. De aparte balies voor het inleveren van of de voorbestelling, of de ter plekke bestelling zie je wel vaker. Dat er een nummer op de afhaalbon staat ook, maar dat er op een scherm in de winkel aangegeven staat dat je bon in behandeling is, klaargemaakt wordt en dan als laatste afgehaald kan worden is echt top. Zouden meer winkels moeten doen.
 
Bovenaan