Ready to Rumble

FPM ProductBOT

Registered User
geen_foto.jpg

[tbl][tr][th]Meer informatie over Ready to Rumble[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Rubro Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Heavy Legends[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]RVW 772[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 25[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]27[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]LIMITED EDITION! Deze cake box daagt iedereen uit! 500 gram, tot 25 gram per tube.

LET op! Maximaal gevuld met 25gram per tube![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 29/08/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

PyroGuy

Registered User
Dit is echt een geweldige cake! Deze verdient eigenlijk wel een plekje in mijn collectie. Ongekend mooie tails en erg helder blauw met gouden willows en vervolgens nog mooie blinking willows. Alleen weer die rare wit met rode blinkers? Waren die in de aanbieding? Ik snap echt niet wat die toevoegen, doen alleen afbreuk aan de cake als ik eerlijk ben.

Even op HD klikken voor beter beeld.
 

stonetjes

Registered User
Hele mooie cake dit, erg mooie effecten. Ben het helemaal met je eens Pyroguy die drie schoten met rode witte blinkers slaat helemaal nergens op. Heeft geen toegevoegde waarde. Voor de rest top cake
 

kaboom05

Registered User
Bij deze cake wordt dus het 25 grams principe toegepast van gecombineerde effecten uit 1 tube.Wat ik me dan afvraag is of de tail dan aan de bombette bevestigd is en dat dat dan gezien wordt als een combinatie of moeten de effecten van elkaar gescheiden zijn dus dat de tail echt los van de bombette geschoten wordt?
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Het water ligt op mijn mond met deze cake. Super ding. Voor weinig eurootjes
Ik heb hem vast gereserveerd/besteld

Want hiij is gelimiteerd ingekocht. Op=OP!!
 
Bovenaan