• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Pyromusical Pirotecnia Padre Pio

Tony

Administrator
Medewerker
Op 20 Mei 2007 heeft Pirotecnia Padre Pio voor het grote vuurwerk in San Severo begon een pyromusical geschoten. Deze show is gefilmd aan de achterkant en zonder statief waardoor je de muziek niet hoort en de cam af en toe ziet bewegen. De show is leuk geschoten en op vele momenten konden we horen dat het aardig op de muziek getimed was. Er werd een kaliber van maximaal 3 inch gebruikt en veel single shots met een kaliber van 50mm. Het systeem wat Pirotecnia Padre Pio gebruikt is van het Italiaanse Pyrodigit. Ook zijn er een aantal waanzinnige cakes te zien helaas weet ik niet meer van welke merk deze zijn.

Piromusicales_Padre_Pio_33_.JPG


Piromusicales_Padre_Pio_8_.JPG


Padre_pio_pyro_musical_1_.jpg


Pyromusical San Severo by Pirotecnia Padre Pio

File: wmv
Size: 218Mb
Duration: 15:36
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Prachtige show hebben ze daar neergezet zeg.
Genieten geblazen.!!
Het kaliber zegt mij nooit zoveel. IK kijk naar de kwaliteit en de effecten.
De finale is voor mij het absolute hogtepunt van deze show.
Een grote mix aan effecten in super mooi heldere kleuren.
De show is heel mooi door jullie in beeld gebracht.
:cool:
 

Tony

Administrator
Medewerker
Prachtige show hebben ze daar neergezet zeg.
Genieten geblazen.!!
Het kaliber zegt mij nooit zoveel. IK kijk naar de kwaliteit en de effecten.
De finale is voor mij het absolute hogtepunt van deze show.
Een grote mix aan effecten in super mooi heldere kleuren.
De show is heel mooi door jullie in beeld gebracht.
:cool:

Ik heb het maximaal kaliber er express bijgezet zodat mensen eens gaan zien wat een kwaliteits verschil er is tussen 3 inch Italiaanse bommen en 3 inch Chinese bommen. Je haalt ze er zo tussen uit. Geweldige bommetjes waar je een hele mooie show mee kan maken. Jammer genoeg hadden we de muziek aan de verkeerde kant zodat we echt konden zien of het goed geschoten was maar we moesten een keuze maken omdat we niet te laat wilde komen bij de andere 4 avondshows die 15min later zouden beginnen volgens het programma.

Hopelijk heeft onze Italiaanse vriend en collega de show wel met muziek gefilmd zodat we deze ook compleet aan jullie kunnen laten zien.
 

Firespree

Registered User
Een erg mooie pyromusical mag wel gezegd worden!
Erg mooie shells met mooie heldere kleuren en je zou echt niet zeggen dat het 3inchers zijn... (het KAN wel met 3inch een mooie show schieten wordt nog maar weer eens duidelijk gemaakt)
En natuurlijk de one shots die doen het em. Moie heldere kleuren zo te horen erg goed op de muziek en ook een aantal erg lekkere fanshape mines eronder :nuts: wel worden de candles op een gegeven moment wel heeeeel laag geschoten.... doet af aan het effect en de veiligheid...
Overall een erg goed show waarvan het misschien wel jammer is dat je niet het hele muziekstuk kan horen maar ik wacht geduldig op de andere film :rolleyes:
:nuts: firespree
 
Bovenaan