Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

PyroFM/AVP “Nachtbrakers uitzending” 2018!

Arjan

Registered User
Berichten
241
Leuk bevonden
6
Leeftijd
38
Locatie
Prov. Utrecht
#1
In samenwerking met de leukste vuurwerksite van Nederland AVP (www.avpvuurwerk.nl) en webradiostation ProFM doen we donderdag 27 december 2018 weer een PyroFM radioshow van 20:00u t/m 24:00u! We maken er samen, een dag voor de officiële landelijke vuurwerkverkoop, weer 1 groot feest van met de grootste vuurwerkfreaks van het land die niet kunnen slapen, en hopen natuurlijk weer op een hoop luisteraars, kijkers en vooral reacties van leuke mensen!

We bellen tijdens de radioshow natuurlijk weer met diverse Nederlandse vuurwerk importeurs om te horen hoe de voorbereidingen gaan voor de vuurwerkverkoop van dit jaar, en bellen we ook nog met een aantal verkooppunten om te vragen of ze helemaal klaar zijn met hun winkel.

In de show verloten we LIVE ook nog even 4x een DIKKE vuurwerkprijs! Meer daarover en hoe je deze prijs kunt winnen hoor je in de loop van de uitzending.

Wil je tijdens de show iets kwijt, heb je ons iets te melden, wil je gewoon de groetjes doen of heb je misschien een verzoekje..?
Bel dan GRATIS naar de studio op telefoonnummer 06 – 222 188 05 en kom LIVE in de show! :D

Uiteraard zetten we de camera’s en de chat ook weer aan via https://www.pyrotv.nl/livestream
Liever geen beeld? De audio streams check je hier via https://www.pyrotv.nl/pyrofm/player

Wij hebben er zin in, jij ook?
Tot donderdag avond 27 december 2018 vanaf 20:00u
 

Onze Partners

Bovenaan