Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen
  • Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Pyroemotions Annecy Fete du Lac 2018

Tobias

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
481
Leuk bevonden
1.647
Locatie
den haag
#1
Hier het beloofde topic over de show geschoten door Pyroemotions in Annecy. Het was een lange show van maar liefst 80 minuten, welke live niet verveelde. Uiteraard zijn sommige stukken interessanter dan andere. Wat ik persoonlijk heel gaaf vond waren de 360 wielen welke plat op de pontons geplaatst waren, waar singleshots normaal super strak zijn geeft het zo een wat speelser beeld. Ook in deze show werd een witte finale geschoten, wat helemaal niet erg is want de witte regens zijn van prima kwaliteit en aan het aantal lag het ook niet!

We hebben dit spektakel met maar liefst drie camera's vast gelegd (Robin, Stefan en ik) wat best handig is aan gezien de show in een V-shape opgesteld stond en de wind ook erg onvoorspelbaar is op het meer.

Al met al was het een super editie van fete du lac, samen met Robin, Stefan, Jos en Petra!

Hieronder de trailer:


Dan is hier de 80 minuten durende film van de show. Pak er maar een biertje en wat popcorn bij dan is het zo voorbij ;)

 
Laatst bewerkt:

Tobias

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
481
Leuk bevonden
1.647
Locatie
den haag
#3
Op de PC werkt de film wel bij mij, op telefoon of ipad inderdaad niet. Dit is helaas policy van YouTube...

De trailer zou het wel moeten doen overal aangezien dit rechtenvrije muziek is.
 

smilli

Medewerker
FPM Filmer
Berichten
6.962
Leuk bevonden
4.732
Locatie
Sanz'vir
#4
Hier op de pc werkt die in ieder geval.
De setup met 3 cameras was een slim idee zie ik, weer uitmuntend in beeld gebracht!

Toch wel veel leuker om te kijken dan hun show in München, materiaal is hier stukken beter.
Inderdaad een leuke toevoeging die horizontale singleshot zon, de muziek doet me niet veel maar ik kan het wel aanzien zo.
Al met al een hele goede editie van Annecy lijkt me zo.
 

Tobias

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
481
Leuk bevonden
1.647
Locatie
den haag
#6
YouTube heeft de video verwijderd ivm auteursrechten... Dus dan maar via de link naar de video op Facebook :)
 

Onze Partners

Bovenaan