Archief Pyro + Papel

Dim

Product Beheer
Medewerker

Importeur: Vuurwerkvisie
Collectie: VOLT Collection
Artikel nummer: 6157 & 6158
Advies verkoopprijs:€ 730,00
Online Prijs: € 529,00
Netto kruitgewicht: 7.500 Gram
Karton eenheid:
Aantal schoten:
213
Effect beschrijving: Voor de grootste spelers! Beroof een bank en STEEL de show (niet echt een bank beroven!). BLAAS IEDEREEN WEG!DIK, DIKKER, ALLERDIKST! Deze bak MOET je letterlijk met 2 personen ophalen, want hij is gewoon te groot :)

 
Laatst bewerkt door een moderator:

shinji

Moderator
Medewerker
Zag m net op de livestream, maar dit is wel heel erg bruut en helemaal gemaakt voor mij. Kan ik ook eens een keer naar een showtje kijken met oud en nieuw.
 
Ik zeg het niet snel maar, wauw! Hele gave kleuren, effect combo’s, diversiteit en lekker tempo. Niks aan op te merken. Ben benieuwd hoe hij in het echt presteert.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Gezien op de demo en hij was echt geweldig. In een moordend tempo en een prachtige opbouw naar een grootse finale. Hele mooie en diverse effecten geserveerd in de bekende salvo,s.

Enige nadeel is natuurlijk de hoge prijs, het is of je het er voor over hebt of niet. Maar deze moet je echt live gezien hebben.
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Dit zou ik zelf niet aanschaffen omdat ik altijd het gevoel er bij heb "hoe groter hoe beter". Tuurlijk is het leuk als je dit met de buurman haalt en de baas van de straat ben. Zelf vond ik sommige effecten niet echt lekker over komen (misschien vocht probleem) niet te lang gedroogd in de bank haha.
Wel moet ik zeggen dat er fraaie kleuren combinaties tussen zaten, wat zeker vwt onderscheid vaak.
 

joszie

Bronzen Member
Ik ben het eens met bovenstaande reactie.
Er zaten zeker prachtige stukken tussen, en zoals we gewend zijn van vwv is er niets mis met het tempo. Echter vond ik hem ook wat chaotisch, bij tijden te mak en sommige effecten klein en vreemd (denk zelf ook nog een vochtprobleem). Ik had het idee dat de 2e box beter presteerde. Al met al Geen slechte compound maar ik zal hem niet zo snel aanschaffen
 
Laatst bewerkt:

Baron van lunt zu sas

Registered User
Ook ik ben geen klant, te groot. 1 x aanschaffen en al je plezier bij uitkiezen en aankopen en voorbereiden is weg.
Maar het wemelt in het land van neven en buurmannen en vriendenclubjes die dit maar al te graag trots op de straat presenteren.
Het is een overweldigend apparaat, ook qua uitwerking, ook al zaten er een paar magere schoten tussen waardoor ik ging twijfelen of ze de blink vergeten waren toe te voegen, maar 1€ per schot is toch keurig hoor
 

ThunderBall

Registered User
Deze is bij Orthen in de aanbieding kan iemand mij de actie prijs pm-en, aangezien ik nog geen account heb bij Orthen aangezien het eigenlijk te ver is, maarja als de prijs erg goed is ga ik misschien toch!

Ps, mn vrouw wil deze dit jaar kopen!☺️
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Deze is bij Orthen in de aanbieding kan iemand mij de actie prijs pm-en, aangezien ik nog geen account heb bij Orthen aangezien het eigenlijk te ver is, maarja als de prijs erg goed is ga ik misschien toch!

Ps, mn vrouw wil deze dit jaar kopen!☺

Wat een lieve vrouw heb jij. De actieprijs bij Orthen is op dit moment € 350,--
 

joszie

Bronzen Member
Heeft iemand deze nog gehad? Ben benieuwd naar de ervaringen. Zag op joetjoep al wat filmpjes.

Viel in ieder geval op dat het nog een heel doorlont bak is. Beide delen bestaan uit 2 dozen
 

ThunderBall

Registered User
@ Moontan thanks mate, als ze m 5 februari nog hebben wordt die besteld door mijn vrouw aangezien er dan weer centjes zijn, ik zal dan dit jaar alles bij Orthen bestellen en daar voor het eerst naar toe gaan!

@ Joszie, ik heb ook al veel filmpjes gezien en bijna geen keer loopt ie mooi door omdat je m op de doorverbind plekken moet doorverbinden met schietlont, als je dat wel doet loopt ie prachtig.
Hier zal die doorverbonden worden met schietlont en met schilderstape en dus geen te strakke ty-rips want dat zorgt nog wel is dat de lont stopt met branden!!😌
 
Bovenaan