Prisma Sparklers (voorheen X30)

FPM ProductBOT

Registered User
Meer informatie over Prisma Sparklers (voorheen X30):

Importeur: Cafferata Vuurwerk
Collectie: Xplosion
Artikel nummer: 3530
Advies verkoopprijs: € 9,95
Online Prijs:
Netto kruitgewicht: 200 gram
Karton eenheid: -
Tijdsduur: +- 100 seconden
Effect beschrijving: Prisma Sparklers is een fontein met verschillende helere kleuren en een lange tijdsduur. De fontein begint met gouden vonken, gaat over in crackling sterren en schiet rode parels in het rond. Hij komt ongeveer 4 meter hoog en duurt bijna 2 minuten. Kijk voor meer aanbod van de X-Plosion serie op de merkenpagina bovenaan. Natuurlijk kunt u ook zelf zien wat dit product precies doet. Onder de afbeelding vindt u een video waarin de fontein afgestoken wordt. In een tweede video vertelt Pyro Piet over dit artikel en hoe het veilig gebruikt kan

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Robin84

Registered User
Leuke fontein en heel langdurig. Denk je dat hij afgelopen is, dan gaat hij gewoon door. De effecten waren ongeveer mijn lengte, dus zo'n 2 meter. Goede crackling ook.
 

boozebelly

Registered User
Inderdaad een toppertje van een fontein. Een tijdsduur van heb ik jou daar en mooie kleuren afgewisseld met goede, luide crackling. Ook bereikt de fontein nog een mooie hoogte. Absoluut waar voor je geld.
 

Richardus

Registered User
Eervolle vermelding voor deze fontein, alszijnde de prachtigste fontein op de Nederlandse markt. Ongelooflijk langdurig, geweldige mooie effecten qua kleur en crackling en heerlijke afwisseling. Ik had er 2 en eentje voor laatste van de nacht bewaard, 2 minuten genieten. Mijn 72jarige pa had er ook eentje van me gekregen en die wil er volgend jaar 5, ik denk dat ik zo wel een karton zou willen hebben om zo veel jaren mogelijk in de toekomst van te genieten. Ik had ook Kleurentoppertje en Mythos weer maar die vallen hierbij in het niet. X30 is de fonteinkoning.
 
Laatst bewerkt:

Uutgrunn

Registered User
Hij was weer heerlijk idd. Helemaal met de hoeveelheid wind die er stond kwam hij fantastisch uit de verf!
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Straatfilm van Hans van Amersfoort, tijdens afgelopen jaarwisseling:

Ik heb deze fontein ook aangeschaft afgelopen jaarwisseling (om aan de € 30,- te komen die nodig was voor de WTF Box :p), maar ben er helaas niet aan toe gekomen om hem af te steken.

Met name gekocht omdat het een lekker langdurige fontein was, met een hoop vulling (200 gram) en wisselende effecten. De prijs van € 9,95 is naar mijn mening ook acceptabel, gezien de lange brandduur van de fontein.

Kortom; kijk er nu al naar uit om hem aan het einde van dit jaar dan toch eindelijk uit te testen! :)
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Straatfilm van Pyro Toro:

Ik heb deze fontein ook aangeschaft afgelopen jaarwisseling (om aan de € 30,- te komen die nodig was voor de WTF Box :p), maar ben er helaas niet aan toe gekomen om hem af te steken.
En door dit topic kom ik er nu weer achter dat ik hem nog over heb van afgelopen jaar. Was ik compleet vergeten! 🤣

Ik had net wel bij het zien van bovenstaande video: "Goh, ik kan mij helemaal niet meer herinneren dat ik hem afgelopen jaarwisseling heb afgestoken?!? 🤔"

Nu snap ik dus ook waarom ik mij dat niet kon herinneren! 🙃
 

Onze Partners

Bovenaan