Prijsvraag Vulcan Europe

Moontan

Moderator
Medewerker
PRIJSVRAAG

Vulcan Europe en Vuurwerkbestelling.nl geven tot het einde van 2015 minimaal 10x per dag een

VULCAN GRAND FINALE No.1 t.w.v. € 99,95 GRATIS weg!

Een fantastische combibox met een 40 schots I-shaped cake gevolgd door een 66 schots waaier. In totaal 106 schoten met 1kg aan kruitgeweld!

Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel! Beantwoord de prijsvraag en je bent al een potentiële winnaar. Alle antwoorden zijn terug te vinden op vuurwerkbestelling.nl (Klik hier om ons gehele assortiment te zien). Iedere prijsvraag staat 50 minuten online, vervolgens selecteert het systeem automatisch een winnaar onder de goede antwoorden. Je kunt per prijsvraag één keer mee doen.

Hoe weet je wanneer er een nieuwe prijsvraag online staat?
Na iedere radiocommercial van Vuurwerkbestelling.nl op radiozender SLAM! staat er 50 minuten lang een nieuwe prijsvraag online. Volg Vulcan Europe op Facebook. Hierop wordt ook vermeld wanneer er een nieuwe prijsvraag online staat. Kortom minimaal 10x per dag kans op een VULCAN GRAND FINALE No.1! Fantastisch toch?

Waar kan je de gewonnen prijs ophalen?
De gewonnen prijs kan je ophalen bij het Vulcan Europe verkooppunt bij jouw in de buurt. De producten van Vulcan Europe zijn door heel Nederland verkrijgbaar. Er is dus altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Nog meer prijzen winnen?
Naast de VULCAN GRAND FINALE BOX No.1 geeft Vulcan Europe nog meer prijzen weg. Onder andere de laatste week van december tijdens de uitzendingen van Joost en Igmar op SLAM!. Hier houden wij jullie van op de hoogte via Facebook. Naast de uitzendingen van Joost en Igmar geeft Vulcan Europe ook nog enkele prijzen weg via andere acties op Facebook. Reden genoeg om Vulcan Europe te volgen op Facebook!

https://www.vuurwerkbestelling.nl/prijsvraag/
 
Bovenaan