FPM ACTIE Prijsvraag Freakpyromaniacs i.s.m Vuurwerk Orthen.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Baskali

Moderator
Medewerker
Prijsvraag Vuurwerk Orthen 2020 ,
Alle antwoorden zijn te vinden via : https://www.freaksorthen.nl

Wat valt er te winnen ? Ice Flowers box t.w.v. €125,00.

Vraag 1 :Hoeveel producten zijn er te koop onder de Evo master lijn?
Vraag 2 :Welke cake uit de FW Specials lijn is met het crosette effect?
Vraag 3 :Wanneer sluit de freak site ?
Vraag 4 :Wat zijn de 2 verkoop punten ?
Vraag 5 :Bij het bestellen van hoeveel boxen krijg je ook weer in 2020 een gratis Box?
Vraag 6 :Van welke vuurwerk YouTube kanalen staan er producten op de site?

BELANGRIJK
Antwoorden mogen verzonden worden naar stefan_drukker@hotmail.com
Naam:
Datum:
Forum Naam:
Welke actie: Prijsvraag Freakpyromaniacs ism Vuurwerk Orthen.
E-mail Adres
Telefoon nummer

Voorwaarden
1: Per persoon mag er 1 x worden deelgenomen aan de actie en de antwoorden moeten voor 01-12-2020 zijn verzonden naar stefan_drukker@hotmail.com
2: Deelname alleen mogelijk als je Lid bent van Freakpyromaniacs.com
3: Ingestuurde antwoorden kunnen niet worden aangepast.
4: Over de uitslag wordt niet gediscussieerd
5: Nadat de prijswinnaar bekend is zullen wij diegene benaderen voor de verdere afhandeling.
6 : Het gewonnen vuurwerk kan worden opgehaald bij Vuurwerk Orthen dit is natuurlijk tijdens de verkoopperiode en in overleg met de winkelier.
7: FPM behoudt zich het recht om de prijs / actie altijd te annuleren wanneer er zich problemen voordoen.

 

Darkboy33

Member
ineens een hoop nieuwe members :)
Bedankt voor deze nuttige bijdrage om er indirect op te wijzen dat mensen alleen lid worden om gratis spullen te krijgen. Dat zij verder een mooie hobby delen en jaarlijks veel geld naar de vuurwerkondernemers brengen, staat daar verder natuurlijk los, omdat jijzelf eerder met je aanmelding was. Wat een warm welkom, bedankt!
 

Darkboy33

Member
Ik vind het inderdaad best gek dat er meteen moeilijk gedaan moet worden als er nieuwe mensen reageren op een prijsvraag. Gewoon erg flauw. Laten we gewoon allemaal genieten van onze prachtige hobby en het negatieve gedeelte aan de media overlaten
 

GMP82

Zilveren Member
Nou, echt heel gek is dat ook weer niet..

Voor oudgedienden op het forum voelt het anders dan voor de initiators van de prijsvraag.

Het wordt niet gedaan omdat ze ons zo lief vinden. Vaak is dit wel wat een prijsvraag of actie moet doen. Nieuwe activiteit genereren. Of dat nou hier is of in de supermarkt.

Maar ook ik als oudgediende, gun het gevoelsmatig mensen die het forum hebben helpen 'opbouwen' toch net ff wat meer. Gevoelskwestie.

Dat maakt je als nieuw member niet minder welkom, toch?
Zie het als een uitnodiging om ook bij te dragen. Dat is wat iedereen hoopt. Dat de nieuwe aanmeldingen voor meer content gaan zorgen, dan alleen een reactie in een prijsvraag topic.
 
Laatst bewerkt:

Darkboy33

Member
Compleet mee eens met wat je zegt en begrijp het eigenlijk wel. Dagjesmensen die even een prijs proberen te winnen is ook irritant. Maar als echt vuurwerkliefhebber kan ik je vertellen dat ik hier niet enkel ben om even wat te winnen. Ik wil graag bijdragen en inspiratie op doen! Excuses voor het felle reageren, maar vanuit mijn kant is het rot om meteen afgescheept te worden als gelukszoeker terwijl ik al jarenlang super veel met vuurwerk doe en zelfs met een ander account al gebruik heb gemaakt van dit forum.

Freaks Orthen heeft in ieder geval al goed verdiend aan mij dit jaar, vandaar dat ik het ook tof vind om mee te doen aan een actie in een winkel die ik ken.
 

Z@P

Registered User
Bedankt voor deze nuttige bijdrage om er indirect op te wijzen dat mensen alleen lid worden om gratis spullen te krijgen. Dat zij verder een mooie hobby delen en jaarlijks veel geld naar de vuurwerkondernemers brengen, staat daar verder natuurlijk los, omdat jijzelf eerder met je aanmelding was. Wat een warm welkom, bedankt!
Mijn reactie is niet op jou als persoon gericht hoor iedereen is hier welkom natuurlijk, graag zelfs want het is hier al maanden doodstil!
En wees welkom.

Maar ik zie ineens wel een aantal nieuwe members verschijnen waarvan sommige enkel en alleen op prijsvragen reageren, daar zet ik vraagtekens bij en toevallig in dit topic, maar ik bepaal de regels hier niet en gun iedereen hier van harte een prijs dont worry.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Onze Partners

Bovenaan