Preventief fouilleren op Oudejaarsdag om illegaal vuurwerk op te sporen is een goed plan

Preventief fouilleren op Oudejaarsdag om illegaal vuurwerk op te sporen is een goed plan

  • Eens

    Stemmen: 35 33,7%
  • Oneens

    Stemmen: 69 66,3%

  • Total voters
    104

petertje23

Registered User
Alstublieft Donald Trump, kom ons bevrijden . Als er een land is die een man als u nodig heeft is het wel Nederland. Al vast dank! U heeft mijn volledige support om de boel hier over te nemen.
Inderdaad, onhandige uitspraken zeker, maar hij doet wat hij beloofd heeft en staat voor zijn " eigen" inwoners, en de gebruiken in Amerika!
Hadden wij maar een president die voor zijn eigen inwoners en gebruiken zou staan!
 

shinji

Moderator
Medewerker
Ff terug naar de basis. Preventief Fouilleren is wel heel makkelijk. Zal er op neer komen dat de tasjes van de jongste pubers afgepakt worden.
 

Sweet Laker

Registered User
Terug naar de basis zal het er op neerkomen dat je in een straal van een x aantal meter van een evemenent in de stad tot God mag weten het einde van de 'veiligheidsperimeter' als willekeurig burger het risico loopt om gefouilleerd te worden.

Ik heb niks te verbergen, maar ik keur deze gang van zaken meer dan af. Ik wil als burger overal kunnen lopen zonder dat ik door een agent gesommeerd wordt mijn complete inhoud van tas en kleding te moeten laten zien.
En dat zou prima moeten lukken als men de bekende raddraaiers écht aanpakt en ze niet vol met thee giet. Of na doodsbedreigen na een paar uur schoffelen weer terug de straat op stuurt.

Dat is niet hoe een serieus Veiligheid's en jusittieel systeem dient te werken. Dat is onveiligheid in stand houden en uit laten breiden. Want een ieder krijgt de boodschap dat criminaliteit loont.
 

Onze Partners

Bovenaan