This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

[POLL] Heb jij wel eens vuurwerk gewonnen bij een giveaway op social media?

Doe jij mee aan giveaway/like&share actie op social media en heb je wel eens vuurwerk gewonnen?

 • Ik doe nooit mee (is principekwestie/heb vuurwerk zat/is doorgestoken kaart/etc.).

  Stemmen: 17 34,0%
 • Ik doe MINDER dan 10x per jaar mee, NOOIT wat gewonnen.

  Stemmen: 12 24,0%
 • Ik doe MINDER dan 10x per jaar mee, WEL wat gewonnen.

  Stemmen: 4 8,0%
 • Ik doe MEER dan 10x per jaar mee, NOOIT wat gewonnen.

  Stemmen: 10 20,0%
 • Ik doe MEER dan 10x per jaar mee, WEL wat gewonnen.

  Stemmen: 7 14,0%

 • Total voters
  50

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Ik deed vandaag maar weer eens mee met een vuurwerk Like&Share actie op facebook, ook al eindig ik waarschijnlijk toch wel weer met lege handen.

Toch ken ik ook meerdere mensen (direct en indirect) die wel eens vuurwerk hebben gewonnen via social media (met name Facebook). Soms via importeurs, maar vaak ook via winkeliers.

Aangezien ik zelf nog nooit geluk heb gehad hiermee, in ieder geval wat vuurwerk giveaways betreft, maar ik toch wel wat mensen ken die dat geluk wel hadden, vroeg ik mij af: wie doet er nog meer mee doet met dit soort acties en hoe vaak? En heb je ook wel eens wat gewonnen?

Ik heb de poll als volgt ingedeeld: Mensen die af en toe mee doen (minder dan 10x per jaar) en wel/niet hebben gewonnen en mensen die in november/december fanatiek meedoen aan (bijna) elke interessante giveaway (meer dan 10x per jaar) en wel/niet hebben gewonnen.
Voel je trouwens vrij hieronder te reageren met welk product je eventueel gewonnen hebt en waar (winkel, importeur, anders....)! Ook als je een bepaalde mening of bedenkingen hebt over dit soort giveaways, laat dan gerust je mening horen.
 

petertje23

Registered User
Ik houd niet van deel en win akties, ik heb mij een keer of 3 laten verleiden om wat te delen, maar ik ken ook niemand die ooit wat heeft gewonnen met delen, vuurwerk of niet.
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Wat betreft niet vuurwerk-gerelateerde giveaways of like&share acties, doe ik zelden mee, maar heb overigens al wel een paar keer wat gewonnen, zowel via Facebook als Twitter.

De enige uitzondering waar ik wel wat meer aan mee doe, zijn de vuurwerk Like&Share acties op facebook. Doe overigens niet mee aan de "en tag zoveel mogelijk van je vrienden" acties, daar heb ik dan wel een hekel aan. Ik probeer het overigens wel enigszins te beperken, omdat ik niet mijn hele vriendenlijst er mee lastig wil vallen.

Zelf heb ik dan nog nooit vuurwerk gewonnen, maar zoals gezegd ken ik er wel meerdere die dat wel hebben. Daaronder nog een vriend van mij, die ik attendeerde op een Like&Share actie op de FB pagina van Red Wire vuurwerk. Uiteindelijke leverde hem dat € 200,- aan uit te zoeken Red Wire producten op! (En had ik uiteraard niets gewonnen, hahaha :ROFLMAO:)
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
1 x met een loting (cakebox van Lesli) en 1 x met het verzinnen van een naam (Broekhoff Atmosphere cakebox) en bij een goededoelen loterij van de Rijswijkse wat rendement met meerdere loten.
maar like&share acties doe ik niet meer mee, hooguit 1 of 2. ik vind het geen prettig gevoel dat ik anderen lastig val met reclame.
 

Richardus

Registered User
Ik doe helemaal niet aan social media, dus gaat moeilijk :p behalve als je forums meerekent. Daarmee heb ik iets geks: ik heb ns iets gewonnen zonder dat ik bewust aan een winactie meedeed, want dat doe ik nooit; geen zin in de moeite voor de kleine kans, kies m'n eigen producten wel uit en ik vind het vaak een beetje sneu graaierig sfeertje hebben (spamtopics bv). Magoe, nu ik ns zomaar iets gewonnen heb, vind ik dat toch wel leuk gheghe
 

KruitFreak

Registered User
Zelden dat ik meedoe en nog nooit iets gewonnen.
Wel eens een keer spontaan een doos vuurwerk gekregen van Beko omdat ik wat tips had gegeven over producten. Dat voelde ook als een gewonnen prijs:)
 

ifeelfine

Registered User
voor het sociale media tijdperk wel eens wat gewonnen maar dat was de vraag niet, sinds dit jaar geen facebook meer en eerlijk gezegd geloof ik niet zo in die share en win acties, niet bij vuurwerk maar ook niet bij iets anders veel te makkelijk te manipuleren
 

adgertic

Registered User
Ik won ooit een prijs bij de rijswijkse vuurwerkhal, kreeg een privé bericht via Twitter..... Net toen ik een hele periode niet op mn Twitter keek. Prijs ook nooit opgehaald omdat ik dat dus niet wist.... wel gewonnen, nooit gehad. :D
 

Anihalas

FPM Moderator
Ja, met de kraskaart actie (Venom Box) EN de testpakket actie (Junk, 2x Colpo thunder, double demolition, zombie zone) van vuurwerkmania op facebook, met een instagram actie (Eclipse 2.0) van vuurwerktotaal. En via giveaways van winkels hebben we (Jochem en ik) ook een paar keer gewonnen. De voornaamste prijs was een mini schietkistje met talon ontstekers.
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Zo, ik ben wel weer klaar met de Like&Share acties van dit jaar! Heb er nu aan een aantal meegedaan (en uiteraard niks gewonnen), maar vind het wel mooi zo voor dit jaar. Heb de mensen uit mijn vriendenlijst nu wel genoeg getergd denk ik. :p

Doe hoogstens nog mee als het een winkel betreft van iemand die ik ken of een zaak die ik het gun, gewoon omdat het leuk is voor wat extra exposure te zorgen voor diegene! :)
 

Rotje0808

Registered User
Ik deed voorgaande jaren wel fanatiek mee, maar was de "teleurstelling" wel zat, en de klachten uit mn vriendenlijst ook :p
Mijn broertje heeft daarintegen wel gewonnen 2x bij de Binckhorst vuurwerk, Den Haag. 1x de maddog geloof ik. En het ADO-den haag vuurwerkpakket.
 

joszie

Moderator
Medewerker
Enkele jaren terug heb ik me nog wel eens laten verleiden tot een deel en like actie maar tegenwoordig doe ik er gewoon uit principe niet aan mee.

Überhaupt het hele Social media gebeuren doe ik zo goed als niet meer aan mee.
Ik heb een leeg fb account waarmee ik mee lees en sporadisch reageer in een gesloten groep ivm een motorhobby.
 

Onze Partners

Bovenaan