• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Playa Malvarrosa display

Tony

Administrator
Medewerker
Ik heb hier voor jullie 2 filmpjes van een opbouw op het strand Malvarrosa .
In de avond werd er hier door verschillende bedrijven een show gegeven die meer dan een uur duurde. Helaas heb ik heel slecht staan te filmen die avond dus ik laat jullie het laden zien van 300mm bommen en hele grote cilinders.300mm Display shells
File : Mpeg [ Zip ]
Groot : 10.2MbItaliaanse cilinders

File : Mpeg [ Zip ]
Groot : 17.9Mb

Ik heb een nieuwe film gemaakt. Dit keer een hele lang omdat we toch genoeg ruime hebben wat betreft opslag en dataverkeer. Dit is de eerste film van de show op het strand. Het tweede deel volgt nog. Let aub niet op mijn teksten want die bijna nergens op. 1 ding kan ik wel zeggen, ik heb hier gigantisch genoten!

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Yvez

Registered User
Ik haal ff een ouwe koe uit de sloot, wat een vette show. Heb er in het verleden al veel van genoten maar nog steeds nul reacties kan ik niet over mijn hart krijgen :)
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik haal ff een ouwe koe uit de sloot, wat een vette show. Heb er in het verleden al veel van genoten maar nog steeds nul reacties kan ik niet over mijn hart krijgen :)
Thanks Yves.
Trouwens de man in de foto maakte bij Turis de grote fluitbommen. Deze kerel werkt nu bij Pirotecnia Altura.
 

Yvez

Registered User
Ik vind die opbouw ook kick om te zien, er staat echt een flinke shit aan buizen zeg. Die meerslagen....jouw commentaar zegt al genoeg. Maar die fluitbommen ik snap niet dat ze die niet vaker gebruiken, zo moeilijk kan het niet zijn.
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Bedankt voor het "omhoog schoppen" Yvez! Deze film was helaas aan mij voorbij gegaan, maar gelukkig nu hem wel gezien.

Heerlijk!
 

jdrf

Registered User
mooi spul daar jammer van de regen maar toch leuk gefilmd
12 inch van dichtbij is altijd super om te zien niet dan
 

PyroPlop32

Registered User
nog een keer gekeken net maar jouw commentaar is EPIC hahahaha
Het commentaar van een echte vuurwerkgek met volgens genoeg aqua de valencia op whoehahaha!

kickuhhhhh!
 

Onze Partners

Bovenaan