MOVIE 360 Pirotecnia Ricasa - Mascleta - Fallas 2018

WAT VIND JIJ VAN DE MASCLETÁ GESCHOTEN DOOR PIROTECNIA Ricardo Caballer?

 • Waanzinnig goed!

  Stemmen: 9 64,3%
 • Erg goed

  Stemmen: 5 35,7%
 • Gewoon leuk

  Stemmen: 0 0,0%

 • Total voters
  14

Mr_Mascleta

Registered User
Ok dat verklaart het dan, kwestie van smaak misschien maar ik begrijp zijn intentie.

We kunnen soms moeilijk zeggen dat het niet helemaal perfect was gezien zijn reputatie. maar zoals ook in zijn vertical zijn sommige zaken gewoon niet te voorzien. Als je de beelden terugkijkt hoor je een afzwakking van de absolute climax waar hij om bekend staat. Zijn andere terremoto's in voorgaande jaren meestal in drie fases waren altijd in de pure vorm, versnelling, ontwikkeling en kracht in de laatste 2 sec.

Dat de laatste fase van zijn retencion met al zijn mooie detonaties en zijn mooie luchteffecten die de pure climax laten ingaan, hoor je in de terremoto niet de mooie versnelling tussen fase twee en drie............maar ook niet dat hier wordt doorgegaan met wat er wordt gevraagd.
Maar heej het blijft mensenwerk en ja dit soort kleine foutjes kunnen er nu eenmaal insluipen.

Maar als je dan weer hoort hoe hij de apoteosis schiet in zijn delen van bombardeo, rubrica y cierre..................pfffffffff ostia mi madre que pasada!!!!!!!
 

Tobias

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Zo dan eindelijk wat fotos van deze Mascleta en alles wat er om heen gebeurde. Het was een verdrietige dag met veel emoties, ondanks dat toch wel erg genoten van de mascleta!
 
Bovenaan