Archief Over Pangu Fireworks

Moontan

Moderator
Medewerker
Wij zijn Pangu Fireworks, veilig consumentenvuurwerk met zorg samengesteld
We willen graag met u samenwerken maar laten we ons eerst even aan u voorstellen. Wij vertegenwoordigen Pangu Fireworks, uw groothandel in consumentenvuurwerk voor de Nederlands markt. Wij zijn gepassioneerde vuurwerkliefhebbers met vele jaren ervaring en vakkennis en dat ziet u terug in onze producten. Ons assortiment aan cakes is uiterst zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest volgens de nieuwste CE richtlijn (2013/29/EU). Elk jaar bezoeken wij samen met een erkende Notified Body de beste vuurwerkfabrieken in China om verrassingen te voorkomen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het overige assortiment.

U kunt op deze site ons vuurwerk bekijken, van een groot aantal producten zijn video beelden te zien.

Alles draait om kwaliteit!
Wilt u het maximale uit uw vuurwerkverkoop halen en wilt u tevreden klanten? Dan heeft u niets aan mooie praatjes. Waar u op kunt bouwen is betrouwbaarheid, betrokkenheid en gedegen advies. Vooral exact weten waar u aan toe bent. De zekerheid hebben dan u uw klanten kwaliteitsvuurwerk aanbiedt. Wilt u hiervan profiteren? Dan is Pangu Fireworks de beste garantie voor blijvende tevredenheid. Voor u en uw klanten.

De visie van Pangu Fireworks
Pangu Fireworks streeft naar een exclusief dealernetwerk met een goede landelijke dekking. Hierdoor zijn wij een serieuze speler in de markt en kunnen zo de continuïteit waarborgen. De consument zal steeds meer belang hechten aan een goede kwaliteit voor een nette prijs. Het feit dat we volledig afhankelijk zijn van de waardering van de klant, dwingt ons om maximaal klantgericht te zijn, nu en in de toekomst.

De missie van Pangu Fireworks
Pangu Fireworks levert consumentenvuurwerk aan de detailhandel in geheel Nederland. Wij leggen de focus op de serieuze wederverkoper en willen graag uitgroeien tot de best gesorteerde en gespecialiseerde vuurwerkleverancier van Nederland. Onze dealers zijn gepassioneerde verkopers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze leveringen en afspraken. Goede verhoudingen met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement voor onze klanten verliezen wij daarbij niet uit het oog.

Dealer worden van Pangu Fireworks?
Pangu Fireworks heeft service en kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staan. We hebben in een korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd met topkwaliteit vuurwerk. Wij willen graag samenwerken met professionele partners, die onze passie delen voor het vermarkten van kwalitatief perfect en super mooi consumentenvuurwerk en die een waardig ambassadeur zijn van Pangu!

Spreekt het bovenstaande u aan, herkent u zichzelf in de missie en visie van Pangu Fireworks en wenst u meer informatie betreffende een dealerschap? Stuur dan snel een mail. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

http://www.pangufireworks.nl/
 

Michel_G

Zilveren Member
Hoe staat het er nu eigenlijk voor met Pangu? Iemand met wat meer inside information?

Het is eigenlijk al een tijd zo stil rondom Pangu, dat je je afvraagt of het bedrijf nog wel gewoon bestaat?!?

Zonde, want het is een ontzettend goed merk, waarvan de meeste liefhebbers denk ik toch graag weer nieuwe producten zou willen zien!
 

gijs

Registered User
Ik zie op de site van Orthen bij alle Pangu-producten het volgende staan:

Laatste mogelijkheid, deze komt niet meer in productie 2019!

Zouden er dan hele nieuwe lijnen/producten gaan komen?
 

GMP82

Zilveren Member
Wel gehoord dat er nieuwe producten komen (o.a. compound), maar niet gehoord dat ze andere producten uit het assortiment zouden knikkeren.
 

Schuim

Moderator
Medewerker
Het zou mij benieuwen hoe het verhaal van Pangu zich komend jaar ontwikkeld. Zoals het er nu aan toe gaat heb ik er nog weinig vertrouwen in.
Maar verdwijnen kan ik me niet voorstellen, nieuwe producten inderdaad wel.
Maar als trouw aanhanger van het Panguisme begin ik wel steeds verder mijn geloof te verliezen.
 

Koetje

Registered User
Je gooit toch niet zomaar je hele huidige assortiment eruit waar een flink aantal toppers bij zitten..??
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Gelukkig is Pangu Fireworks nog niet "dood". En ze beginnen het nieuwe jaar meteen goed met bovenstaande compound, al is het nog in de testfase.
 

maartenvincent

Registered User
20mm buizen wordt ik niet heel warm van eerlijk gezegd (al kunnen daar prima effecten uit komen). Tempo is wel heel lekker.
De prijs zal in dit soort gevallen de doorslag geven.
 

Schuim

Moderator
Medewerker
Lekker tempo hoor, alleen ook weer 3 verschillende ritmes in de W-shape, maar eindigt en start wel elke keer gelijk. Ik vind het zo een best leuk bakkie met het tempo.
 

DioR

Registered User
Ik hoop dat Pangu de snelheid van hun boxen als in de Garden Party blijft behouden. Die was echt voor mij precies goed! Dat snelle vind ik allemaal zonde van het effect.
 
Bovenaan