Original Pro Box 3

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Original Pro Box 3[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Zena vuurwerk Nederland[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Original collectie[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1543[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 179,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td]€ 169,95[/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]1835 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Het grootste, beste en zwaarste Zena pakket. Maak van de buurman een sneu ventje. Zwaar geweld!
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

raymondv

Registered User
Dit jaar had ik de Zena Original Pro BOX 3, hier mijn ervaring:

De 3 pijlen -> dit zijn 40 grams pijlen met een luide burst en een mooi boeket, stond er eigenlijk van te kijken!

Nr. 1 en 2 -> dit noemt men een combinatiecake; eerst een fontein en daarna een single shot, als ik heel eerlijk ben mogen ze deze uit het pakket halen en hier een "normale" cake voor aan het pakket toevoegen. De fontein van beiden is compact van formaat en is snel weer voorbij, gevolgd door een single shot waar meer knal dan effect uit voorkomt.

De cakes / batterijen:
Toen ik het pakket kreeg in de winkel (had hem vantevoren besteld) vond ik het nogal tegenvallen, qua formaat cakes / tubes.
Maar de cakes zijn echt topkwaliteit!

Goede snelheid, opbouwend naar een climax, verschillende effecten en mooie heldere kleuren! Ben er zeer over te spreken en vindt het jammer dat de cakes niet los te krijgen zijn. Ondanks de compactheid van de cakes zeker een aanrader!

P.S. voor de MODS -> deze staat nu onder Hong Len DONG ipv Original collection, wellicht kan de thread verplaatst worden?
 
Laatst bewerkt:

gietjo

Registered User
Ik heb deze box dit jaar geschoten.

Voor het bedrag had ik geen fonteintjes verwacht. zaten er toch 2 in. Jammer.
Pijlen is sowieso niet echt mijn ding maar van de 3 waren er 2 wel aardig.

Hieronder een klein filmpje van 3 grote cakes uit dit pakket. Gewoon goede cakes.

 

Onze Partners

Bovenaan