• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Nit de Foc - Castellon 2011

Tony

Administrator
Medewerker
De nit de foc van Fiesta de la Magdalena bestaat uit 4 kleine shows. Ik heb hem al eens eerder mee gemaakt dus ik wist wat me te wachten stond. De eerste show heb ik gemist, dat was iets te ver lopen, de show zijn namelijk niet allemaal op dezelfde plaats en je moet dus de halve stad doorlopen.

De 2de show van deze avond werd geschoten door Pirotecnia Dragon. En ik moet zeggen, geen slechte show.



De derde show van de avond werd geschoten door Pirotecnia Turis. Ik vond het niet veel bijzonders. Ondanks de kleine budgetten die ze daar krijgen heb ik Turis veel betere shows daar zien schieten.



De 4de en laatste show van de avond werd geschoten door Piroquiles (Pirotecnia Vicente Caballer). Een dikke show om de avond mee te eindigen. Er zaten thema's in die Vicente ook tijdens Fallas schoot. Zie bijvoorbeeld de opening. We stonden hier op maximaal 60 meter en dat was behoorlijk heftig qua geluid en effecten. Ik heb genoten.

 

smilli

FPM Filmer
Vind de show van Piroquiles wel lekker hoor, maar overal gezien vind ik de castillos een beetje een anticlimax als je kijkt naar het formaat en geweld van de mascletas, kwestie van budget? Weet iemand toevallig het max. kaliber bij de castillos?
 
Bovenaan