Nieuwe producten Panda vuurwerk 2013

daann

Registered User
Ook Panda vuurwerk presenteert haar nieuwe producten voor 2013

Voor een overzicht check de volgende link:
http://www.pandafeuerwerk.de/produkte/neuheiten-2013/

Zit mooi spul tussen zeker even de moeite waard om te kijken

GP3090_240.jpg

GP5329_240.jpg

GP1201-19_240.jpg
 
Laatst bewerkt:

gizmo75

Registered User
Dat is al jaren zo en het komt vooral omdat alle grote Duitse Vuurwerkbedrijven al vroeg in het jaar deelnemen aan allerlei beurzen en evenementen waar vuurwerk onderdeel vanuit maakt en het een uitgelezen mogelijkheid is om met een hoop bombarie en vooral publieke aandacht de nieuwe producten te presenteren. Zo is er eind januari meestal een grote internationale Kerstbeurs, in februari uiteraard de Spielwarenmesse, gevolgd door het PyroForum in maart. Dan heb je al 3 behoorlijk grote evenementen te pakken die in het eerste kwartaal plaatsvinden.
 

finndylan

Registered User
de prijzen zouden uiteraard gewoon via de duitse norm zijn maar helaas zijn er een hoop dingen gaande waardoor alles onzeker is geworden omtrend het vuurwerk van panda.

mvg
 

Tony

Administrator
Medewerker
In Duitsland zal Panda geen nieuwe items leveren en het is te hopen dat de winkels wel de bestelde oude artikelen aangeleverd krijgen. Op dit moment is het een beetje over voor Panda in Duitsland. En als ze daar problemen hebben geloof ik niet dat ze de kleine markt in Nederland op willen knallen.
 
Bovenaan