Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen
  • Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[movie] Xxx Festival De Pirotecnia Ciudad De Valencia

Richardus

Registered User
Berichten
2.555
Leuk bevonden
73
Locatie
Groningen Stad
#3
:nuts:

Toegegeven: de finale van Valenciana is bruter dan van Martarello. En Valenciana heeft heel mooie momenten met geweldige kwaliteitsbommen met hun welbekende heldere kleuren. En toch vond ik Martarello vetter. Ik ben ook een sucker voor die agressievere Italiaanse stijl (ook al wordt er bij Valenciana uiteindelijk meer geknald volgens mij, maar daar gaat het niet om) en Martarello doet dat hier fantastisch. Hun werk met singleshots is formidabel en het is heerlijk hoe ze voor de finale afsluiten met een puik staaltje Italiaans meerslagenwerk. Werkelijk één van de mooiste shows die ik op film (laat staan in 't echt) gezien heb.
Bedankt voor 't filmen!

:nuts:
 

svnJJ

Registered User
Berichten
393
Leuk bevonden
0
Locatie
Arnhem
#4
We waren de 2 dagen voor dat deze shows geschoten werden al een paar x langs het schietveld gelopen om een kleine indruk te krijgen wat we konden verwachten. En dat er veel stond werd al snel duidelijk! Elke dag stond er weer wat meer en meer en meer.. alles wat een beetje herkenbaar is stond er. Van girandola's tot meerslagen en vele 8 inchers, 10 inchers, steppers, single shots 8 hoogwerkers, een hoge hijskraan en een salut finale waar we alleen maar op konden hopen!

Uiteindelijk was de dag daar en de hele dag was de spanning onder ons te voelen! Wat zouden we gaan meemaken? een budget van 60.000 euro kan toch niet verkeerd gaan? Van martarello wist ik niet veel, alleen dat ze italiaans waren en dan kon je duidelijk zien! De italiaanse vlag wapperde op een 40 meter hoge hijskraan die vol hing met single shots! verder stonden de Bomba da tiro's dus we konden een typische italiaanse show verwachten!

De show duurde zo lang en er werd zo veel geschoten! het ging maar door en er kwam geen eind aan! De meest brute effecten voorbij zien komen, Echt schitterend gewoon!!

Ik had nog nooit zn mooie en goede show gezien! Echt Bizar!!

Toen kwam Valenciana nog!!! man man het kon niet op gewoon!!

Zo hard zo veel en zulke mooie effecten weer, ik ben nog steeds heel erg onder de indruk wat ik die avond allemaal gezien heb! ik ging gewoon echt uit me plaat daar WOOOOW wat een show wederom! Die saluts in de finale waren zo hard! alles trilde onder me, en toen kwamen die eind salvo's nog! man man geen woorden voor! Totaal kicke gewoon!!

Dit waren 2 shows die ik echt nooit zal vergeten! en zeker vaker ga terug kijken en over zal hebben!!

Wat een heerlijke avond was het!

Groeten Sven
 

Gerko18

Registered User
Berichten
187
Leuk bevonden
0
Leeftijd
32
Locatie
Leerdam
#5
Mooi verhaal Sven helemaal mee eens :bigsmile:.
Het was gewoon gillen, juigen, gek doen en trillen van de adrenaline. Die spanjaarden vonder ons maar raar haha. Die salutes overigens gingen inderdaad helemaal nergens over. NIET NORMAAL zo hard. En als klapper op de vuurpijl klapte zo'n zware salute in de buis aan het eind die waarschijnlijk nu ergens op palau ligt.
 

Dreek

Registered User
Berichten
652
Leuk bevonden
0
Leeftijd
31
#6
Tsja ik heb weinig toe te voegen aan de verhalen van Sven en Gerko, voor mij persoonlijk de 2 gekste castillo's die ik ooit gezien heb in de bedding!!

Javiktala, thanks a lot for filming and sharing!!
 

Studata68

Registered User
Berichten
40
Leuk bevonden
0
Leeftijd
36
Locatie
Arras
#10
The Italian display was remarkable! Even the professional pyrotechnics
Spanish have appreciated the display Italian! Formidable! A display very technical and
Powerful!

The diplay of Valenciana is beautiful too with many products of Pirofantasia (Carlos Caballer), but much more traditional ... Not really comparable! What a great evening!
 

robvuurwerk

Registered User
Berichten
156
Leuk bevonden
0
Locatie
alkmaar
#11
de show van valencia is ook echt top. prachtig hoor dit. ik vind het zelfs mooiere shows dan op fallas hoor. misschien volgende jaar toch een keer echt kijken.
dank voor de mooie films. toppieee gr rob
 

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
35.997
Leuk bevonden
30.919
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#12
de show van valencia is ook echt top. prachtig hoor dit. ik vind het zelfs mooiere shows dan op fallas hoor. misschien volgende jaar toch een keer echt kijken.
dank voor de mooie films. toppieee gr rob
Hey Rob, dit kan ook wel kloppen. In ieder geval in kwantiteit zijn ze erg groot groter dan de meeste shows die tijdens Fallas geschoten worden. Maar dat kan ook bijna niet anders. Deze shows hebben namelijk als budget €68,000 per show en tijdens Fallas moeten ze het doen met €15.000 tot zo een €22.000 voor bijvoorbeeld een nit de foc.

:smile:
 

Onze Partners

Bovenaan