• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Xaraiva - Spain

Titan

FPM Hangouderen
Zondagavond de laatste show en het einde van dit festival. Xaraiva is het bedrijf dat schiet, heb deze naar mijn weten nog nooit eerder gezien dus was weer benieuwd. Op dit moment is La Tirrena mijn favoriet wat een dikke show was dit!! De show begon en me ogen gingen stralen, we hadden hier te maken met een gaslek en niet zomaar 1 want het gas stond er echt op in deze show, zou haast zeggen Houston we have a probleem.

Wat een opening en wat een show, deze overtrof die van La Tirrena zeker. Wat zonde is van deze show is dat hij weg valt in de rook, hierdoor komt het allemaal niet goed over op de film, maar deze show had alles. de volgende dingen zie je, snelheid, volle luchten, digitale hoogstandjes, vuurpijl thema, soort van parachutes bommen, agressie, harde salutes, hummers, fluiters, falling leaves je kan het zo gek niet bedenken of het zat erin geweldig allemaal je werd op je wenken bediend en de mensen gingen uit hun dak.

De finale daar kan ik alleen maar kort over wezen, dit was geen kasteel maar een ford met de kanonnen van averone erop man man wat een geweld.

Heb geen uitgebreide review omdat je het zelf moet zien en ervaren, het was een top show en een top afsluiting van het festival. Hoop dat jullie genoten hebben van al het beeldmateriaal en voor je zelf kan beslissen of je er ook ooit naar toe zal gaan. Ben je het van plan laat het me dan weten dan zal ik je helpen aan de info die je wilt weten.


File: wmv/325Mb
Duration: 24 Minutes and 39 Seconds
Directe Link: http://www.vimeo.com/3053579
 
Laatst bewerkt door een moderator:

shinji

Moderator
Medewerker
Tjemig de pemig, alle superlatieven kunnen uit de la gehaald worden, wat is dit heerlijk om naar te kijken. Lekkere meerslagen, de mooiste kamurobom die ik ooit gezien heb, een fantastisch fluit/hummer thema, een geweldig stukje pijlenwerk, unieke lantaarns, colourflash salutes heerlijk in de rook en ook nog een giga finale. Terechte winnaar.
 

Richardus

Registered User
O MY LORD!!! Die finale was climactorisch! Verder ook...jemig. Ik bedoel: de Caballers lijken een formule van de perfecte 'crowdpleasing' show te hebben ontwikkeld die ze telkens afdraaien. Maar Xaraiva lijkt het met 2 vingers in de neus minstens zo goed te doen. Verschillende effecten passeren de revue, in verschillende segmenten. Deze segmenten lopen niet soepel in elkaar over zoals de perfectionist wellicht verlangt, maar is juist perfect afgestemd op het applaus van het publiek. Daarom lijken deze zwarte gaatjes niet zo vreemd, omdat het even de adempauze geeft voor een nieuwe ronde genot.

Ja, dit is een erg goede show. Veel te zien, groot groter grootst zonder (veel) meerslagenbommen te gebruiken...absolute concurrent van La Tirrena wat mij betreft...
 

PyroPlop32

Registered User
wat een tempo ! ( ze beginnen met een finale ! )
wat een mooie shells !! ( zeer mooie vorm en kleuren ! )
wat een finale !!! ( Tja.....)

van de rest is alles al gezegt...
Dit is Fallas waardig !!!!
 

scania

Registered User
Ja Titan ik kan begrijpen dat je hier begint te stralen,dit is 24 minuten kippevel toch ?

En hetgeen elke vuurwerkgek op hoopt te zien tijdens een show.

Bedankt weer voor het delen van deze film,het stond er weer mooi op.

gr Rob
 

Titan

FPM Hangouderen
Ja Titan ik kan begrijpen dat je hier begint te stralen,dit is 24 minuten kippevel toch ?

En hetgeen elke vuurwerkgek op hoopt te zien tijdens een show.

Bedankt weer voor het delen van deze film,het stond er weer mooi op.

gr Rob

Ja na zo'n feest week sta je zeker te stralen, wat een geweldig vuurwerk!!!
Veel leuke elementen zaten er in en het tempo is ook lekker.
Hoop dit bedrijf in de toekomst nog eens te ontmoeten en dan hoop ik weer op zo'n show. :bigsmile:
 

Ron30

Registered User
Wat een verschrikkelijk mooie show. Bijna de hele tijd de lucht vol hier gaat mijn bloed sneller van stromen. Mooie bommen perfecte ringen aparte parachutes vooral die bommen op 20:30 gewoon helemaal top. Het publiek gaat ook lekker mee jammer van de rook maar het komt nog steeds erg groot,mooi en hard over. 24 minuten lang genieten. Kippevel overal woehoeeee!!! Mijn nummer 1.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Werkelijk fenomenale show deze. Terechte winnaar.Geen twijfel over mogelijk.
De show begint met een finale en eindigt met een finale
Eigenlijk is de hele show 1 grote finale.
Schitterende thema,s komen voorbij. Ze zijn door mijn voorgangers allemaal al genoemd.
Maar perfecte timing ook. Steeds het publiek een paar seconden rust geven om bij te komen van het ene project en zich klaar te maken voor het volgende project.
Mijn favoriete onderdelen:
1. De start. Zo fel heb ik het nog nooit gezien.
2. Het hummer thema.
3. De big kamuro bom
4. Grande finale

En Thomas bedankt weer voor deze magnifieke beelden man.
Dankzij jou kunnen we getuige zijn van deze show
 

joss55

Registered User
very nice show unluck that theeather is not good where The smoke stagnates on the spot

ehhe for me the best one of this 2008 edition !
 

robvuurwerk

Registered User
ìk heb echt super genoten van deze show. 24 min lang kippevel hoor. echt top.
dit zou ik weleens in het echt willen zien hoor.wow enorm bedankt titan voor deze mooie beelden.
groet rob
 
Bovenaan