• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Pyrovision - Austria

Tony

Administrator
Medewerker
De 2de show van de tweede avond is geschoten door Pyrovision uit Oostenrijk. Heel veel van het bedrijf gehoord maar nog nooit eerder live door de crew van Freakpyromaniacs gezien dus we waren erg benieuwd wat deze mannen van plan waren.

De show begon zeer leuk en dat met een heel simpel idee. Laat een man horen op band die snurkt alleen de fluit die we kennen laten we horen doormiddel van vuurwerk (Fluiters). Zeer leuk bedacht en het publiek waardeerde dit. De Jury zal het ongetwijfeld ook niet gemist hebben.De rest van dit eerste stuk hoor je de man wakker worden en aan zijn radio draaien waardoor je een aantal keren een ander stuk muziek hoort waarna hij een lekker nummertje vind die hij blijft luisteren. Dit alles gaat gepaard met goed vuurwerk op het juiste moment en goed passen bij de muziek. Een totaal ander idee dan dat we dag ervoor van Igual te zien kregen met diverse stukken muziek.

Maar ook hier zie je het gebruik van cakes en de timing die sommige cakes gewoon niet hebben. Ik blijf dat erg jammer vinden vooral als de rest van de show goed in elkaar ziet.Daarna gaan we verder naar een wat serieuzer stuk. De stukken worden goed getimed en ik moet zeggen dat het vuurwerk en de kleuren echt passen bij de muziek.

Op 11 minuten en 30 seconden begint er 1 van mijn favoriete stukken uit deze show. Vooral de crackling bommen vond ik erg goed overkomen. Daarna zien we de twee minuten vuurwerk zonder muziek en naar keuze van de schieter in te vullen. Daar word eigenlijk al het volgende thema ingezet. Ik vond dat er door elk bedrijf te weinig mee gedaan werd. Ze konden hier helemaal los gaan en persoonlijk zou ik dit altijd aan het begin doen en de meeste lieten geen echte goede indruk achter terwijl ze hiermee alle vrijheid hebben.Pyrovision koos er dus voor om alleen maar falling leafs te schieten die overigens wel erg goed waren en deze door te zetten naar het volgende stuk wat tevens de finale is van een mooie show.

Ik persoonlijk vond het niet de beste show van de competitie maar ze zijn wel 1 van de weinige die bijna alle regels opgevolgd hebben die verbonden zijn aan het schieten van een show op Nuits de Feu en dat levert net die extra punten op waarmee ze denk ik de eerste plaats hebben binnen gehaald.

Proficiat Pyrovision!


File: wmv
Size: 270Mb
Direkte link: http://www.vimeo.com/3241033
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Dreek

Registered User
Re: [Movie] Pyrovision - Oostenrijk

Inderdaad erg leuk en orgineel begin met dat snurken.

Schitterend stuk met die crossette bommen en daarna het stuk met goud en crackling bommen met blauwe mines er onder, echt gaaf gedaan.
 

Studata68

Registered User
Re: [Movie] Pyrovision - Oostenrijk

The best of the best!

Frankly, I had heard many good of this company and I have not been
disappointed!

Any frame and the theme of the show was respected and thoughtful! The choreography
was amazing! amazing! Many audacity! Congratulations!

It should be noted that rigour typical 'German', this research and that the
subject has been thoroughly studied! A job completely successful! They deserve
really their title winners!

The products were very beautiful and very well-chosen music-related
theme, timing formidable, worthy of the best in the field
(V. Caballer, R. Caballer, Parente ...)

Really great!

Lots of good ideas ... Austrians have simply daring where others
have often sometimes afraid to venture!

The double false final was great, the gross part without music shared between
beginning and end of the display was a good idea! The music was very well
chosen!

Pyrovision, really a major new figures from fireworks industry!

An excellent mix of genres, styles and traditions, a lot of research, finesse, rhythm, emotion, parts quieter, a frame innovative!

WONDERFUL! What to say?

Congratulations!
 

reflections

Registered User
Re: [Movie] Pyrovision - Oostenrijk

One of the best shows in chantilly this year.... I liked how the beginning was so playful but still controllable then at second half of the display was very "serious".. The opening just put you in that perfect mood to watch their display... Maybe that added to the impression of the display....... Simple ideas but they were all very well presented! :D What's the theme of the display??
 

Dennis010

Registered User
Re: [Movie] Pyrovision - Oostenrijk

wat een show zeg.... erg gaaf gedaan met het snurken in het begin.
voor mij persoonlijk niet de winnaar,had hem op een derde plaats staan, maar dat heeft te maken met smaak.
het technische vlak kan ik niet beoordelen, omdat ik hier geen verstand van heb. maar het blijft een topper!! bedankt voor de film heren..
 
Bovenaan