• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Pyronale Berlin | Foti

Stefanfreak

Registered User
Bedrijf: Foti
Land: Australie
Datum: 06-09-2008
Website: www.fotifireworks.com.au

Bij Foti ging nogal het een en ander mis. Bij veel stukken leek het er op dat links veel bleef staan en bij één positie van de flowerbeds ging er zo een beetje niets af.

Als alles moest doen zoals gepland dan was het wel een leuke show geweest. Ik denk toch niet dat de schieter heeft gekozen voor zo een schietstijl.. En sommige muziekstukken zou ik nooit gebruiken in een pyro-musical zoals het nummer van Skippy de kangoeroe e.d.

Niet bepaald de beste afsluiter van de Pyronale en als je hem gaat kijken is het leuk, maar meer ook niet.

 

Remi-Pyro

Registered User
Bij deze show kon je duidelijk merken dat het een en ander mis ging. Sommige plekken in de show waren gewoon niet goed geschoten en je merkte gewoon dat het soms niet de bedoeling was dat die bommen op dat tijdstip af moesten gaan. Het begin zonder muziek vond ik een beetje raar. Er zaten kleuren bij die gewoon niet oranje waren, maar meer roze/rood. Ik denk niet dat meneer Foti keurenblind is en dat vond ik wel een klein minpuntje. Het verplichte nummer liep ook niet echt lekker. Ik vond hierin de z-shaped falling leave cakes wel mooi om te zien. Verder heb ik wel een aantal mooie effecten voorbij zien komen. De dahlia’s waren prachtig van kleur en ik herkende ze ook van de oud en nieuw show in Sydney. De finale was wel leuk maar ook weer niet heel bijzonder.

Ik had veel meer van deze show verwacht en ik denk dat ze toch wel een aantal technische problemen hadden. Daarom eindigt deze show voor mij op de 5e plaats.
 

Onze Partners

Bovenaan