• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Pyronale Berlin | Bugano

Stefanfreak

Registered User
Bedrijf: Bugano
Land: Zwitserland
Datum: 06-09-2008
Website: www.bugano.com

Trek je jodelpak maar aan en kijk dan deze show. Ze begonnen met de standaard verplichte onderdelen zoals alleen maar oranje/groen en 4 minuten op verplichte muziek. Vervolgens een goed nummer met alleen maar gouden bommen met diverse effecten die telkens terug keerden bij elk refrein en couplet maar dan weer met net een andere kleur er bij in.

Daarna breekt de sensatie en bonte kleuren show los met tirole nummers waarbij het vuurwerk goed werd geschoten een echte meezwinger voor de liefhebbers en wees dus maar voorbereid op deze show!


 

Moontan

Moderator
Medewerker
Adembenemend mooie show begeleid op prachtige feëerieke muziek.
Zie hier vele mooie bommen voorbijkomen waarvan ik de gouden kamuro met gekleurde pistil toch wel de mooiste vind.
Bedankt voor het delen Stefan.
 

RNBakker

Registered User
Adembenemend mooie show begeleid op prachtige feëerieke muziek.
Zie hier vele mooie bommen voorbijkomen waarvan ik de gouden kamuro met gekleurde pistil toch wel de mooiste vind.
Bedankt voor het delen Stefan.

Kan het hier alleen maar mee eens zijn. Heb net de film bekeken. Er zitten een hoop mooie beelden bij. Vooral de diverse goudbeelden zijn prima uitgevoerd, al was dat drukke multicolor gedeelte ook heel mooi. Zit een lekker tempo in de show.

Een nadeel vind ik dat er teveel bommen met pistil geschoten worden. In het begin van de film vond ik het heel mooi, maar op den duur wordt het voor mij teveel.
 

Remi-Pyro

Registered User
Ik vond dit live gezien de beste show omdat hij mij veel meer deed dan de overige shows. Ik vond dat het team van Bugano erg origineel was en ook goed inspeelden op de verschillende opdrachten. Het begin van de show vond ik ook prachtig met de groene tourbillion bommen. Het eerste nummer werd perfect geschoten. Een pyromusical kan heel simpel in elkaar zitten en véél mooier zijn dan een met allerlei bonte effecten en singelshots. Hier zag ik een goed voorbeeld van een simpele show met leuke thema's waar ze duidelijk goed over na hadden gedacht. Hun muziek keuze vond ik afgrijselijk maar als je dan ziet hoe ze hier op inspelen weten ze toch een lach op mijn gezicht te toveren.

Kortom: Een mooie show waar voor mijn gevoel alles aan klopte. De enig aanmerking die ik heb is dat ik de finale een tikkeltje te zwak vond. Die had van mij wel iets heftiger gemogen. Verder Thumbs up voor dit team!
 

havenmeester

Registered User
Ik vond het een mooie show. Leuke bommen met een extra effect waardoor ze net wat meer aangedikt zijn. Ik vond de Double Ring bommen met blinker effect wel grappig. Bugano blijft een firma met hele mooie heldere producten.
 

skyrider

Registered User
ik vind de show echt goed uitgevoerd. ik vind als ik het goed zeg. de multicolour splitting comets. en de mooi dun uitgevoerde goude palms het mooist.
 

Red Eagle

Registered User
Geweldig leuke show om naar te kijken en die muziek is zeer appart maar toch heeft het wel wat.
Bedankt voor het filmen!
Was alleen wel beniewd naar de naam van het effect bij de 8:32 min het is een soort coconut met tail als ik het goed heb?
Ben helaas niet zo goed in al die effect namen.
Misschien een keertje leuk voor een andere topic??
 

Onze Partners

Bovenaan