• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Pyronale Berlin | Apogee

Stefanfreak

Registered User
Bedrijf: Apogee
Land: Canada
Datum: 05-09-2008
Website: www.apogeefireworks.com

Apogee. Een show waar we veel van zouden verwachten. Zeker met de beelden van Nuits De Fui 2006 in ons achterhoofd en na enkele andere shows te hebben gezien van hun zaten we met spanning de show te bekijken.

De show viel na afloop toch ietwat tegen. Het was zeer zeker geen slechte show maar ze maakten net iets te veel gebruik van flowerbedjes en toch wat verkeerd vuurwerk op het verkeerde moment. Het finale nummer bijvoorbeeld was dezelfde als die tijdens Nuits De Feu 2006. Alleen hier schoten ze naast de giga gouden hemel veel andere bommen die er niet bepaald thuis horen zoals een knalblok op het moment dat bij Nuits De Feu de enorme waterval bommen naar beneden kwamen op de laatste viool noot..

Maargoed, leuk om te bekijken!

Veel kijkplezier!


 
Laatst bewerkt:

Remi-Pyro

Registered User
Ik verwachtte van tevoren al dat Apogee ook op dit festival met de 1e prijs naar huis zou gaan. Dit deden ze ook en ik vind het achteraf als ik de beelden terug kijk wel terecht. Deze show werd net iets beter afgesloten dan die van Bugano. Wel had ik bij deze show continu het gevoel dat ze veel beter konden presteren. Ze gebruikten nu in plaats van candles veel meer cakes. Ik kende de laatste 2 nummers die ze schoten al wel omdat ze daar al eerder vuurwerk op hebben geschoten. Ik vond helaas wel dat ze nu minder goed uitgevoerd werden. Dit vond ik bestwel zonde en had na de gigantische gouden finale een beetje gemengde gevoelens. Aan de ene kant vond ik de show wel goed, maar ik had er meer van verwacht.

Daarom komt voor mij persoonlijk deze show op de 2e plaats.
 
Bovenaan