• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Parente Fireworks - Italy

Tony

Administrator
Medewerker
Op de eerste avond kregen we als tweede bedrijf Parente Fireworks te zien. Een grote naam in de wereld wat betreft hun producten en hun shows. Ik kan me nog herinneren dat hun timing in 2006 op dit festival erg goed was en hun producten nog beter. We konden dan ook niet wachten tot ze gingen beginnen.

Helaas begint hun show ook weer met een Frans verhaal. Dit word gecombineerd door mooie falling leafs in diverse kleuren. Dan begint de muziek en zetten ze de eerste minuut rustig door met grote draaiwielen en openen perfect op de muziek met tourbellion bommen. Dit stuk word gevold door veel farfalla candles die zowel op de voorgrond als achtergrond gebruikt worden. Hierna volgt het vuurwerk de muziek met veel diverse kleuren single shots, crossette bommen, serpentelli en bees. Ze eindigen dit stuk met mooie rode en groene Bombas di farfalla ondersteund door wederom farfalla candles.

Parente_30_.JPG


Hierna volgt wat voor mij één van de mooiste stukken deze drie dagen was. Zeer mooie Italiaanse muziek waar heel rustig en goed op geschoten word. Op 1 of andere manier vind ik het een geweldig combinatie, Italiaanse muziek met Italiaans vuurwerk.

Ook in deze show kregen we weer een fantastisch gouden thema te zien gevolgd door schitterende rode en groene blinkerbommen ondersteund door gouden flitter candles met paarse cometen. Wat willen we nu eigenlijk nog meer zien?

Parente_7_.JPG


De show vervolgd zich met veel salutes, thunders en fluiters ondersteund met 1 seconden fonteinen en vlammen en dat allemaal op weer enge muziek. Ow o wow ik ben blij dat ik met de andere jongens was. S’middags hebben we al een voorproefje gehad op de muziek maar we wisten niet welke muziek bij welk bedrijf hoorde maar toen we de eerste deuntjes hoorde wisten we genoeg. PARENTE gaat los en wel op Smack my bitch up van de Prodigy. Hier zetten ze de finale mee in dat eerst nog rustig begint maar daarna echt niet meer te houden is. Heeeeeeerlijk, wat een verassing als je de rest van de muziek heb gehoord dat ze dan hiermee eindigen. Je zou gewoon mee willen gaan springen en de oude house dance movies uit de kast willen halen.

Ze eindigen echt wervelend en ik vond het echt een top show. Met mooie effecten die ook nog eens goed getimed waren en de muziek keuze was top! Van mij mag Parente wel op elk festival komen want ook hier blijkt maar weer dat ze gewoon heel erg goed zijn in wat ze doen.


File: wmv
Size: 253Mb
Direkte link - http://www.vimeo.com/3149691
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Moontan

Moderator
Medewerker
Prachtige show van Parente. Ze maken hun naam absoluut waar.
Perfecte timing, mooie muziekkeuze en schitterend vuurwerk.

Twee fases die mijn persoonlijke favoriet zijn:
Het thema goud met de muziek van Pink Floyd,s The Great Gig in the Sky en eindigende met prachtige blinkerbommen in rood en groen.
En de finale waarmee alles uit de kast wordt gehaald om spectaculair te eindigen.
Topper deze show.
Noteer voor mij maar vast een dvd straks.
Bedankt ook weer voor de goede beelden en de uitleg over de show.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Dennis010

Registered User
wat een show he.... het is net of ik er weer even was. :nuts::nuts:
ik sta met kippevel op mn armen en tranen in mn ogen achter het scherm hier..
in 1 woord SU-PER!! waanzinnige kwaliteit film zoals gewoonlijk.
bedankt voor het delen, en ik kan niet wachten tot de dvd verkrijgbaar is.
 

Dreek

Registered User
Oeh la la, super show van Parente!
Weinig stukjes in deze show waarvan ik zeg, nou dat had beter gekunt.
Filmwerk ook weer super hoor, met die beelden door elkaar, top!

En de finale met The Prodigy, helemaal gek!

gr.
 

reflections

Registered User
What a great show!! :eek: started quite slow but the finale.... The finale was just so spectacular!! just how i like it... filled with salutes and the steppers before the finale! :eek: Great show... Wonder why it didn't win any award!......... :(
 

shinji

Moderator
Medewerker
Vanwege dat ik er mede voor moest zorgen, dat zo'n 30.000 rockers een werelddag hadden op het ArrowRockFestival, waar ik overigens ook een geweldige pyromusical van de band Kiss heb meegemaakt, kon ik niet naar NDF.
Maar na het zien van de eerste film, heb ik dus heel veel gemist. Wat een megashow heeft Parente weer geschoten. Vooral het zgn spannende gedeelte vind ik van ongekende genialiteit.
 

Studata68

Registered User
Certainly one of the most successful of this edition!

The products were wonderful, timing (of products and shooting time) was perfect, wonderful final, music extremely well chosen with the theme and narration!

Excellent service!

Consistency between the narration, music and choreography chosen they chose was infallible!

The final about him was really splendid!

A display while nuance, the power and beauty Italian, German rigor, daring Spanish and finesse, sensitivity to the French!

They really deserved to win!

The 3 competitors this evening 'out of competition' were really hard to break!

Certainly the best night of 3 evenings!
 

GMP82

Zilveren Member
Heb erg genoten van de film/show. Kritisch als ik ben toch wat aanmerkingen...

Ik vind het franse geneuzel tussendoor (door de muziek heen) vrij storend... Geen toevoeging.
Het muziekstuk aan het begin (Waltz of the Flowers uit de Nutcracker Suite van Tchaikovsky) leent zich uitstekend voor een pyromusical, het vuurwerk is er ook goed bij gekozen (vooral vanaf 2min25 zijn het type effectshells treffend gekozen), alleen had ik het idee dat de timing her en der het nét niet was. Maar goed, kniesor die daar op let.

Voor de rest zat er wat muziek tussen wat niet geheel mijn smaak is, maar dat heeft niks met klasse/kwaliteit te maken :)
 

n-joincom

Registered User
Woow...what a great Show !!!!!!!! For me, the Winner of this Contest following Nearly at Argentina and Portugal. Thank´s a lot Tony/FPM for this Vid´s =)

Best Regards
n-joincom
 

KCLO4

Registered User
Supershow! De Italiaanse muziek is de aria 'e lucevan le Stelle' (vrij vertaald: 'en de sterren schenen') uit de opera La Tosca van Puccini.
 

-Theshadow-

Registered User
italiaans vakwerk.. geweldig.

dat is het mooie als je een eigen fabriek hebt, je hebt ALLES zelf in de hand. Uiteraard gebruiken ze ook weleens wat rijstbommetjes maar ook veel italiaans spul.
 

USRRobiwan

Registered User
Meesterlijk geschoten. Alhoewel ik liever vuurwerk puur hoor zonder hoempapa muziek vindt ik het prachtig uitgekozen muziek bij de thema's. Werkelijk prachtig!
 
Bovenaan