• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Macedos - Portugal

Tony

Administrator
Medewerker
Omdat we heerlijk aan het eten waren in het dorp vlakbij ons hotel zijn we iets te laat vertrokken voor de 3rde avond Nuits de feu en kwamen daardoor ook 2 minuten te laat voor de eerste show van deze avond die door Pirotecnia Macedo uit Portugal werd geschoten. Van de zijkant zagen we een hoop salutes de lucht in gaan en wat kleur bommen maar gelukkig niet heel erg veel gemist.

Toen ik de camera neerzette gingen er 2 mooie gouden brocade's de lucht in. Het goud kwam mooi en rustig naar beneden toe. Wat is het toch heerlijk en vooral met een volle (Dikke) pens zulke bommen te zien gaan.De show begint rustig met wat silver tail candles en een voor mijn een apart soort mine effect. Dit effect ben ik in deze show vaker tegen gekomen. Het is een soort van waterfall effect alleen dan in tails, mines en andere bommen. Als iemand weet hoe dit effect heet dan hoor ik het graag. Het is bijna niet te missen want het komt heel vaak voorbij zetten in de show. We horen daar een mysterieus stuk muziek bij en er word heerlijk op geschoten. De effecten passen echt bij de muziek. Naar het einde van de dit muziek stuk zien we nog meer mooie bommen voorbij komen. Heerlijk zo een binnenkomer op deze avond met nog steeds een volle pens!Ze kiezen ervoor om een hoop film muziek te gebruiken wat natuurlijk voor het grote publiek zeer herkenbaar is en voor een vuurwerk is het heerlijke muziek om vuurwerk op te schieten want bijna alles past erbij. Helaas zien we volgens mijn wel een foutje aan de rechterkant want links en in het midden zien we grote rode crossette bommen en rechts goud effect bommen. Klopt niet helemaal met het plaatje.

Daarna zien we 2 minuten lang goud wat eigenlijk veels te lang duurt. Het is natuurlijk wel erg mooi maar 2 minuten word er op hetzelfde tempo geschoten en er zit verders geen spanning of iets in. Het beeld word nog wel ondersteund door groene peony effecten maar het maakt thema niet echt wilder.

De rest van de show verloopt leuk met mooie effecten maar de mening van sommige members dat dit de beste show was deel ik niet. Hij kan niet in de schaduw staan van Pyrovision en Jupiter maar smaken verschillen! Een leuke show maar voor mij absoluut geen winnaar van het festival.

Over 3 weke zien we ze weer optreden in Tarragona en dan zonder muziek. Ik ben benieuwd wat ze dan laten zien.
File: wmv
Size: 227Mb
Direkte link - http://www.vimeo.com/3123224
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Dennis010

Registered User
Re: [Movie] Macedo - Portugal

dit was dus mijn nummer 2. een heerlijke show om naar te kijken.
goed gekozen, passende muziek gekozen naar mijn mening.
samen met de show van argentinie, heeft het er dus voor gezorgd, dat ik na mn eerste buitenlandse festivals al zeker weet dat dit een blijvende verslaving gaat worden :love:
goede film wederom.

volgende keer die dame blanche iets sneller naar binnen schuiven tony :bigsmile::bigsmile:
 
Bovenaan