• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] La Tirrena - Italy

Titan

FPM Hangouderen
O o wat een show vanavond, een echte Italiaanse. Meerslagen en stutata's om van te smullen. Heb echt staan te genieten vanavond alsof ik in Adelfia stond. De opening was top met meerslagen en statuta's en natuurlijk salutes zo hard. Blinkers, crossettes, candles zo vel. Grote bommen ook al waren ze niet rond die break en de grootte, prachtig allemaal.

Er zat veel variatie in wat betreft effecten, kleine bommen, grote bommen, fluiters, hummers, parachute bommen, stutata in verschillende maten en variaties. Meerslagen, heb ze geprobeerd te tellen en kwam uit op 8 plus een bottomshot als peony Geen normale het leek wel een knipper licht, eerst aan met blauw dan uit dan weer aan in groen dan weer uit en als einde rood. Je ziet ze meerdere malen voorbij komen in de show.

Het thema tourbillons was ook top, lekker groot en vol duidelijk van eigen fabrikaat. De echte ronde bommen zijn chinees en degene die hard breaken en niet helemaal rond zijn, zijn ook van eigen fabrikaat. Gouden en zilveren kamuros een paar achter elkaar (groot) en tot aan de grond ECHT Italiaans geweldig.

Veel effecten weet ik niet te beschrijven, die moet je gezien hebben. Mensen die Italiaanse shows geweldig vinden moeten dit filmpje gezien hebben en ik weet dat er wel een paar rond zwerven op dit forum. De finale lang en heftig, steeds meer en meer en het einde zoals ik ze ken uit Adelfia hard en fel. Ik hoop dat deze trend zich doorzet in deze competitie. Kan er geen genoeg van krijgen. :bigsmile::nuts:

La Tirrena (Italy)
File: wmv
Size: 280Mb
Duration: 21 Minutes and 14 Seconds
 
Laatst bewerkt door een moderator:

shinji

Moderator
Medewerker
Re: [Movie] La Tirrena (Italy)

JAAAAA!!!!!, zo zien we ze graag. Wat een weergaloos stukje echt Italiaans vuurwerk, daar in Spanje. Ik zeg: geef deze jongens een ontheffing en laat ze een show in Nederland schieten, dan is gelijk heel dit kikkerlandje weer gek van vuurwerk.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Re: [Movie] La Tirrena (Italy)

ja hier meldt zich een liefhebber van het Italiaanse vuurwerk.
een topper hoor deze show. Aan jouw perfecte verslag van de show valt weinig toe te voegen Thomas. Naast de hoeveelheid prachtige bommen met schitterende effecten die we van de Italianen gewend zijn valt mij vooral het hoge tempo in deze show op.
Het is echt 20 minuten vol gas, nauwelijks een pauze.
Bedankt weer voor al het werk wat je er in gestoken hebt om ons getuige te mogen laten zijn.
 

Richardus

Registered User
Re: [Movie] La Tirrena (Italy)

Yooooooooooo, sjodesjuu! Wat een megavette show! Werkelijk een van de besten die ik hier op fpm gezien heb. Het meerslagengeweld (waar ik zeer van houd) is ontzettend kleurrijk voor de verandering (geel! paars!) en uiteraard lekker doorspekt met salutes. Er wordt sterk afgewisseld met grote bommen, perfect gevormd, met mooie effecten en hele sterke colour change. En dit alles gaat in een enorm tempo maar door en door en door, waarbij ze toch ook stukken hebben die subtiel en rustig opbouwen maar dan nog ontzettend indrukwekkend zijn. Deze show is op elk moment boeiend en doet mijn mond openvallen. FPM top 5 materiaal, wat mij betreft!

Wat is dit festival eigenlijk? Was het hier nog niet eerder tegengekomen. Ook in Spanje blijkbaar, en dus een competitie met 3 opleukertjes? Jaarlijks? Waar? Dank alvast ;-)
 

Titan

FPM Hangouderen
Re: [Movie] La Tirrena (Italy)

Wat is dit festival eigenlijk? Was het hier nog niet eerder tegengekomen. Ook in Spanje blijkbaar, en dus een competitie met 3 opleukertjes? Jaarlijks? Waar? Dank alvast ;-)

Hier kan je nog meer info vinden, inderdaad we doen Bilbao dit jaar voor het eerst aan. :blink1:
Er was nog niet veel filmmateriaal te vinden over dit festival en daar hebben we verandering in gebracht. Er staan nog 3 films in de wacht die komen binnenkort online en ik denk dat daar wel de winnaar bij zit. :idea:
 

the undertaker

Registered User
Re: [Movie] La Tirrena (Italy)

ola

man man man man.... wat een super show is dit , ben namelijk een cilinderfreak en ik heb hier echt van genoten.
Wil deze show best wel op dvd hebben kan ik het in mijn nieuwe huis op een super scherm kijken want ik krijg hier best wel kippevel van.
Ben gisteren naar sgravendeel geweest voor een consumentenshow maar dit is wel wat anders .
bedankt voor de movie !!!!

greetings the masterblaster
 

USRRobiwan

Registered User
Wow! één van de koelste en mooiste 'Italian' shows ooit! Ectht een meesterlijk stukje schietwerk. Nu nog in 1080P HD aub :D
 
Bovenaan