• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] La Nucia 2009 - Ricardo Caballer

Tony

Administrator
Medewerker
Ze noemen het hier kleine showtjes, ik noem het de hoop van veel Nederlandse liefhebbers. De hoop dat we dit soort kleine showtjes ook eens in Nederland gaan zien. Deze show is geschoten op 15 augustus 2009 in het dorp La Nucia wat op zo een 15 km van de bekende badplaats benidorm ligt. Ricardo Caballer mocht de show dit jaar schieten en ik denk dat ie weer een flinke voldoende heeft gehaald. Hier en daar een foutje maar dat mocht de pret niet drukken. Wel vond ik de grote bommen na de Italiaanse style bommen niet heel erg goed. Een beetje eivormige peony's.

Ik heb weer geprobeerd om foto's met korte sluitertijd te maken van het vuurwerk maar wederom is het tegengevallen. Veel onscherp door mij lompe inzoomen en de andere zijn vaak net te laat genomen of niet mooi met de kleuren. Maar oefening baart kunst, dus ik blijf het proberen.


 

shadow13

Registered User
Dank je voor de film Toon.Kleine showtjes noemen ze dit:nuts:
Ik zou willen dat ze die hier op de kermis schoten:laugh:
Was wel een lekkere show met een mooie finale.Jij zit weer op de goede plek op vakantie:blink1:
 

Onze Partners

Bovenaan