Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link
  • Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Hogueras Alicante - valenciana

mickeyzegtboem

Registered User
Berichten
4.825
Leuk bevonden
8
Leeftijd
38
Locatie
midden nederland
#1
Op vakantie had ik dit jaar mooi de gelegenheid om een avondshow tijdens de fogueres in Alicante mee te pakken, dus camera mee, en op zoek naar het vuurwerk.

Helaas geen monsterlijk goede locatie kunnen vinden om te filmen i.v.m. afgesloten wegen en andere spaanse acties, maar toch nog een redelijk plekkie bemachtigd.

Helaas was er tijdens de show eigenlijk geen wind, waardoor er best wel wat vuurwerk achter de rook verscholen blijft, maar ik denk desondanks toch best de moeite waard te bekijken.foto's zijn op groot formaat hier te zien:
http://freakpyromaniacs.com/album/showgallery.php?cat=2104&ppuser=

 
Laatst bewerkt:

Dreek

Registered User
Berichten
652
Leuk bevonden
0
Leeftijd
32
#2
Toffe show weer van Valenciana, veel thema's voorbij zien komen die ik ze nooit eerder heb zien schieten.

Lekker in hoog tempo geschoten, zoals altijd. Mooi gouden thema weer, en heftige finale, top!

Michel, bedankt voor het filmen en delen:cool:
 

shadow13

Registered User
Berichten
668
Leuk bevonden
0
Leeftijd
53
Locatie
Geldrop
#3
Michiel bedankt voor het delen van de film.Inderdaad wat jammer van de rook en die brede vent voor je neus:sad2: Verder is het mooie show waarin weer veel leuke dingen voorbij komen.
 

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.310
Leuk bevonden
31.557
Leeftijd
41
Locatie
Rotterdam
#4
Wow inderdaad weer een top show! Erg goed geschoten met een hele goede timing. Alles volgt elkaar in rap tempo en hier en daar zie ik effecten die ik nog niet eerder had gezien.

Thanks voor het filmen Mies..
 

USRRobiwan

Registered User
Berichten
1.801
Leuk bevonden
0
Leeftijd
48
Locatie
Noord-Holland
#5
Wow! Echt een hele mooi show, de bommen op 6.40 nog niet eerder waargenomen. De timing van de salutes precies na de fluiters is ook meesterlijk. Jammer voor de rook in het laatste gedeelte.
 

Onze Partners

Bovenaan