[Movie] Brullende Schwiergermutter Pijlen

Tony

Administrator
Medewerker
Hoe kom je op zo een naam???
Ik vind het behoorlijk goede pijlen. Ik heb alleen problemen met het opstijgen van de pijl, ik vind hem daar namelijk erg onzeker in. Maar ze komen dit jaar wel weer in de collectieSchwiergermutter
File: wmv
Size: 7.2Mb
 

michel0911

Registered User
Inderdaad leuke pijltjes !


Inderdaad wat tony zegt is die erg onzeker in het opstijgen, maar een heerlijk geluid moet ik zeggen
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Afgelopen jaar heb ik deze pijlen ook gehad, en dit jaar zal ik ze ook weer aanschaffen. Mochten ze uitverkocht zijn dan zijn de "screaming girls" van evuco goede vervangers.
 

Jean Cross

Registered User
Heb deze ook door de mist geschoten vorig jaar, erg fijne schreeuwende pijlen! Mijn schoonmoeder is er niets bij!

Heb nog 2 pakken over gelukkig!
 

Titan

FPM Hangouderen
Dit zijn zeker leuke pijlen met een uitstekende gil, maar vind ze net als andere erg onzeker met stijgen zo ook de baan van de pijl. Heb er meerdere op daken zien belanden terwijl deze nog gilde wat ik niet als prettig ervaarde. Het leek alsof de kop/cilinder van de pijl te zwaar was voor de stijgkracht die hij meegekregen heeft. Ze zijn erg leuk voor in de collectie maar raad aan om ze in een vrij open vlakte te ontsteken.
 

Schuim

Registered User
Dat wilde ik dus net melden.
Wat gaan die dingen scheef zeg! :weird:

Best grappig overgends dat ik het filmpje nu pas zie!
 

KruitFreak

Registered User
Erg leuke pijlen met heerlijk lange screamers. Inderdaad buigen ze heel snel af richting de verkeerde kant maar gelukkig produceren ze zoveel geluid dat je ze wel hoort aankomen :smile:
 

nismo

Registered User
De stok van deze pijlen zijn iets te kort, je kan het oplossen door de stok los te treken en hem opnieuw iets lager terug te plakke.
 

USRRobiwan

Registered User
Ik wil niet zeggen dat je elke pijl maar in de grond moet steken, maar deze gilpijl die schijnbaar meer horizontaal door de lucht vliegt dan vertikaal zou eigenlijk niet eens in de handel moeten zijn. Dus de goede voorlichting zou moeten zijn dat je deze pijlen NIET moet kopen omdat de risico's van dien aard zijn dat er daadwerkelijk, mensen, ruiten, dieren, hooidaken mee geraakt kunnen worden.
 

mrfire

Registered User
De stok van deze pijlen zijn iets te kort, je kan het oplossen door de stok los te treken en hem opnieuw iets lager terug te plakke.
Als je het niet mooi vind of te(gevaarlijk) dat ze laag horizontaal over de grond gaan probeer dan gewoon even wat nismo zegt. kleine moeite zou ik zeggen. ik ga het iniedergeval proberen
 

zuse86

Registered User
heeft die laatse geen schade gemaakt want die ging er meer als een kruisraket dan een vuurpijl vandoor :p het scheelt trouwens dat deze pijlen niet ook nog eens ontploffen net als de tolle lola, want dan ben je al helemaal niet blij, deze lijken erg op de cazy screamers die oa bij johnn de knaller te krijgen zijn. ze zijn wel erg vet en het is goed om te zien dat de heftige gilpijlen weer goed te verkrijgen zijn
 

Bastiiaan

Registered User
Deze dingen lijken mij echt geweldig:) ik vind die rook ook wel grappig die die produceert, overdag zie je zo'n hele staart:D
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Onze Partners

Bovenaan