Moontan en BvLzS komen uit Quarantaine

Baron van lunt zu sas

Registered User
Nee, ik ben niet verkeerd gereden!; Quarantaine is niet een gemeente in de Ardennen.
Er was wel een omweg gepland voor ons want vanaf de A58 staat Baarle niet meer aangegeven op de borden maar Chaam. Na de gebruikelijke verfrissende omweg kwamen we toch op de nieuwe rondweg om Baarle, tweede rotonde rechtsaf en je rijdt zo de Kapelstraat in. Bij Loots was alles als vanouds, twee man voor ons werden geholpen en vertrokken met een respectabele hoeveelheid souvenirs en twee blikjes fris voor de terugweg.
Ik had wat lange houtjes stokjes nodig voor de jonge aanplant op m’n landgoed en Fred zocht wat trendy verhuisdoosjes met mooie inhoud bij elkaar.
De Kwalitaria aan de Alphense weg (nr 3) was natuurlijk het eigenlijke doel van de rit en daar hebben ze een uitstekend patatje stoofvlees!
Onze StoofvleesSafari hebben we aangevuld met een bezoek aan het pittoreske Essen waar twee winkels op 50 meter afstand van elkaar vuurwerk verkopen. De een is een tabakszaak met een vuurwerkvitrine achterin, niet goedkoop en niet geschikt voor ons helaas. De ander is een grote sportviswinkel met een grotere vuurwerkvitrine en nog grotere prijzen, nu is het helder waarom er op internet geen prijzen worden neergezet maar toch was het goed om er eens geweest te zijn, nieuwsgierigheid bevredigd.
op de terugweg zijn we niet verkeerd gereden, als je die niet plant kan het ook niet fout gaan, nog even een koffiepitstop en de Safari is weer succesvol afgesloten.
Bedankt Fred, weer effe goed bijgepraat, en ik heb alweer zin in de volgende keer.
 

Schuim

Registered User
Ik ben erg benieuwd of er mooie grote planten groeien aan die stokken. Heb je van allerlei soorten wat? Of enkel Tomaten?
En Fred ons wel update of het kwalitatief goede dozen waren. Veel verhuisdozen zijn vooral geschikt voor een hoop gewicht, maar weinig inhoud.

Goed op te horen dat jullie fan blijven van die patattekes daar!
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Super verhaal weer Wilco. Haha. ja leuke dag weer samen gehad. Leuke dingen gescoord. Eén ding geleerd van gisteren: In Essen moet je niet voor vuurwerk zijn. echt bijna dubbele prijzen van wat wij hier betalen. Wel een leuke ervaring. Tip voor de volgende safari: Alpeco/Edruco?
 

Onze Partners

Bovenaan