Montreal

Moontan

Moderator
Medewerker
Artikelnummer: 1027
Artikelnaam: Montreal
Netto Kruitgewicht: 1512
Aantal Schoten: 144 schoten - COMPOUND
Effectomschrijving: Een overweldigende 144 schots COMPOUND bestaande uit 4 gekoppelde cakes. Eén keer aansteken en in totaal 144 schoten worden gelanceerd in ca. 45 sec. Gouden brocade met kleurrijke uiteinden en maximaal toegelaten ladingen, dus verpakt in gaas. Bezoek onze website voor een video.
Prijs: € 139,95

 
Laatst bewerkt:

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Ik moet zeggen dat ik de laatste jaren nooit echt een echte fan was van Vulcan, wat ook deels dit jaar weer bevestigd werd door een fors aantal Vulcan blokjes wat door de (familie van) buren gestookt werd. Vaak toch echt maar weinig indrukwekkend met zwakke bursts, kleine en rommelige effecten.

ECHTER........ Diezelfde 'buren' hadden dit jaar ook de Montreal als afsluiter!

Kan niet anders zeggen dan dikke complimenten aan Vulcan voor het eindelijk op de markt brengen van een blok/bak waar ik een dikke smile van op mijn gezicht kreeg!

Keiharde bursts (ongewoon voor Vulcan), prachtige grote en volle effecten, heerlijk tempo en geweldige finale! Blok kon zich absoluut meten met de Zena blokken/boxen die ik had en de Rubro cakes wat betreft burst en spreiding.

Jammer genoeg is deze compound echt stevig geprijsd, maar als je dat even buiten beschouwing laat, vond ik het echt een topper!
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Dank voor je commentaar Michel. Ik heb een film op youtube gevonden. Hij is echt goed. Vooral op weg naar de finale!!

 

Mister Green

Registered User
Dit product heeft mij op de productdemonstratie van Kroone Liefting in Limmen ook kunnen overtuigen. Ik was op dat moment nog niet bekend met de nieuwe compoundboxen van Vulcan. Deze finale kwam dus ook onverwachts. Grandioos! De eerste salvo's kan ik mij zelfs nog goed herinneren. Effectspreiding was groots te noemen. Het dubbele goud met de rode kleur is goed uitgewerkt, de tempoversnelling daarna bouwt goed op naar het geweld van de finale. Topper dit! Zal helaas ondersneeuwen door het grote succes van de vele andere goede producten afgelopen jaar.
 

martino

Registered User
Straatfilm van een aardige compound cakebox. Zelf vind ik de pauzes tussen de cakes zeer storend. Hopenlijk dat ze hier iets mee doen .Effecten zijn best goed te noemen.

[video=vimeo;260329393]https://vimeo.com/260329393[/video]
 

bridge

Bronzen Member
Beest van een bak vond ik dit! pauzes vond ik in deze minder storend omdat er na de pauzes ook iets veranderd. Bij bijv. red maroon of spinning tot colourz is het veel storender omdat je dan na een pauze weer het zelfde krijgt.
 
Laatst bewerkt:

Moontan

Moderator
Medewerker
Gigantisch mooie bak is dit zeg!! En dan die finale, tjakka. Er zit één pauze van bijna 5 seconden tussen. Die vind ik inderdaad zeer storend. De andere pauzes vallen wel mee vind ik.
 

bridge

Bronzen Member
Deze weer gezien vannacht. liep perfect door! Wat een extreem geweld geeft deze. Gold ook voor Berlin en Oman die ik ook heb gezien. De compounds van Vulcan zijn echt escalatiebakken.
 

Onze Partners

Bovenaan