Molotov Mines

Anihalas

FPM Moderator
Ik heb er vijf besteld.

Alleen de laatste keer dat ik hem had (15-16), was hij zoals in de bovenste video. Heeft iemand anders hem gehad de laatste jaren? En had hij toen wel het goede tempo (zoals in de tweede video)?

Ik hoop dat mijn laatste exemplaar een éénmalige fout is en niet de 'nieuwe versie'. Want op deze manier vind ik er niks aan. Dan heb ik vijf slome Molotovs. Hopelijk kan iemand me gerust stellen.Ik kan me niet heugen dat hij ooit sneller is geweest dan je eerste video! Zo heb ik hem juist het liefst. Die tweede vind ik te snel voor mijn geld.
 

Shenanigan

Registered User
De eerste keer dat ik hem had was hij zo snel als in de onderste video. Zo had ik hem ook op een demo gezien en dat vond ik spectaculairder. Die onderste leek me ook de officiele productvideo. Hmmm.

Zijn er anderen die deze gehad hebben de afgelopen jaren en nog weten hoe het tempo was? Tony?
 

Shenanigan

Registered User
Is er iemand die de laatste jaren de Molotov mines nog heeft gehad? Ik dacht dat hij snel hoorde te schieten, zoals in het tweede filmpje hieronder. Volgens mij is dat een soort van officiële productvideo. Aan het begin van het derde filmpje wordt ook gezegd dat hij in 'hoog tempo' schiet. Blijkbaar wist de commentator dat van tevoren en was het ook de bedoeling.

De laatste keer dat ik hem had schoot hij nogal traag. Zoals in het bovenste filmpje hieronder. Ik dacht dat dat een productiefout was.

Nu ik nog wat filmpjes heb gekeken (ook van de Duitste versie: Boris) begin ik te denken dat die trage versie tegenwoordig de 'gewone' versie is en dat het hoge tempo eruit gehaald is. Dat vind ik zonde, want met dat trage tempo vind ik hem niet meer spectaculair.

Maar ik weet het dus niet zeker. Is er iemand die de laatste jaren de Molotov Mines gehad heeft? Hoe was het tempo bij die van jou?
 
Laatst bewerkt:

bridge

Bronzen Member
Heb besloten t toch maar niet te nemen, aangezien het er inderdaad op lijkt dat ie wat trager is geworden. Dan nog steeds is het een prima ding, alleen zou ik er dan gelijk 4 nodig hebben om dat hoge tempo alsnog neer te zetten.
 

Onze Partners

Bovenaan