Molotov Mines

FPM ProductBOT

Registered User
287_Molotov_Starshooters_Lesli_Vuurwerk_Nieuw_2015_Groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Molotov Mines[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Star Shooters[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]2153[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 39,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Dikke en prachtige Mines spugen een zee aan goud.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 1/12/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

KoenL

Registered User
Deze zou het leuk doen onder een aantal Kickstarters! Wel prijzig, maar in de straat is die denk ik best gaaf.
 

gizmo75

Registered User
In Amersfoort (Link) te koop voor € 25,- (op=op).

Ik sta echt versteld van die prijs en zie deze inderdaad in hun folder staan voor de genoemde prijs. Maar bestellen kun je ze op dit moment niet via hun webshop, ik kan ze er tenminste niet vinden. Beetje vaag of is er een logische reden voor?
 

Anihalas

FPM Moderator
Heerlijk! Ruige crackling als een hagelstorm op je camper of caravan! Ik zie al helemaal voor me hoe het zou presteren met de secret salute of de crackle night! Anders wel een harde cake voor een 10.00 project! :lub:
 

shinji

Moderator
Medewerker
Geweldig ding dit, op 60 mtr afstand is dit al geweld, hoe moet het dan op een meter of 6 zijn. Doet me een beetje denken aan de Steffes Ollig kraak.
 

GMP82

Zilveren Member
was onder de indruk van die crackling mine! goed hard.
je ziet wel verschil in schieten tussen de rechter en de linker.

Deze zou het mooi doen met wat crackling peonies erboven, al kan ie ook prima los, zoals je hier ziet.

Maar 40€..... nee
 

Onze Partners

Bovenaan