Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link
  • Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Millennium Fireworks (United Kingdom)

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.385
Leuk bevonden
31.690
Leeftijd
41
Locatie
Rotterdam
#1
Na de eerste show van Pyrogramme waren wij helemaal klaar voor Millenium Fireworks uit Engeland. Uiteraard is dit een vuurwerk wedstrijd en kan niet iedereen even goed zijn maar dit bedrijf stelden mijn in sommige opzichten teleur. Zo waren de shells van slechte kwaliteit en werd er niet helemaal synchroon geschoten. Wat wel leuk was is dat het bedrijf als 1 van de weinige ook top40 muziek heeft gebruikt en dat is natuurlijk ook eens leuk om te horen. Gelukkig hebben ze ons nog wel laten genieten van een aantal mooie stukjes waar de candles een hoofdrol speelden.

Pyromusical Display by Millennium Fireworks (United Kingdom)
File: wmv
Size: 139.6Mb
Duration: 14 Minutes and 49 Seconds
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Firespree

Registered User
Berichten
590
Leuk bevonden
0
Leeftijd
29
#2
Re: Millenium Fireworks (Uk)

Ik moet zeggen dat ik de allereerste gouden shell en de golden wave to blue toch wel van goede kwaliteit vond maar inderdaad daarna zakt de kwaliteit echt tot een dieptepunt niet mooi rond blijft niet lang hangen erg jammer...
Al maken ze dat wel een beetje goed door de hele lucht vol te schieten....
En waar ze vanaf 2:20 mee bezig zijn...... geen idee ziet er niet uit...;(
Pas rond minuut 4 begint het weer een beetje op gang te komen...
Het gedeelte met de candles vond ik toch wel mooi al vond ik die van pyrogramme wel mooier..
jammer van de rook want daardoor gaat veel verloren erg jammer....
Maar zeker geen perfecte show erg jammer
:w
 

NLsandman

Registered User
Berichten
551
Leuk bevonden
0
Locatie
Enschede
#3
Re: Millenium Fireworks (Uk)

Het lijkt wel of ze problemen hebben met hun afschiet computer, er zit een hele warrige lijn in zoals die waaier vormige mines.
 

Onze Partners

Bovenaan