DEMO Milheeze 26-11-22

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Via VWC:
Stad/dorp: Milheeze
Provincie: Noord-Brabant
Locatie: Kaweide 8a
Datum: Zaterdag 26 november 2022
Tijdstip: 20:00 uur
Schietbedrijf: Xena Vuurwerk
Show design: Evento Fireworks
Max. kaliber demo: Consumenten vuurwerk
Max. kaliber show: Professioneel vuurwerk t/m 4"
Bijzonderheden: De jaarlijkse vuurwerkdemo wordt gehouden op zaterdag 26 november 2022 om 20:00 uur. U bent welkom vanaf 18:00 uur, kom gerust eens kijken.

De demo zal ook dit jaar worden afgesloten met een spetterende show met o.a. professioneel vuurwerk met een max kaliber van 4"!. De show zal dit jaar worden ontworpen door Evento Fireworks. Inmiddels weten we al dat Xena Vuurwerk en Evento Fireworks een gouden combinatie zijn, dus zet 26 november alvast in de agenda!
 

bridge

Bronzen Member
heb ook overwogen te gaan, maar de schietlijst die ik voorbij zag komen geeft aanleiding sterk te twijfelen, vrijwel allemaal meuk van China Red. Hoewel ze ook wat Broekhoff in t assortiment hebben schieten ze dat niet. Gaaf dat ze weer een demo doen, alleen is het assortiment erg achteruit gegaan. Vroegah ging je naar deze demo voor wolff, marijn, zena, evo en Royal.
 

MasterBsc

Registered User
Ik kom voor het totaal plaatje, na paar jaar weer lekker de steer proeven van een ouderwetse demo. De producten kennen we allemaal al ( de Argento 100sh boxjes wil ik wel graag zien en vergelijken met de rest ), maar wat ze schieten is ook niet heel veel minder dan bij andere demo's. En grotendeels kom ik natuurlijk ook voor de eindshow van Evento Fireworks, hij kan dat als geen ander in Nederland ontwerpen. En voor dat totaal plaatje wil ik er met plezier een enkele rit van zo'n 2 uur rijden :)
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
De demo was leuk, maar weinig producten waar ik blij van werd.
De Agento producten zijn mooi en een paar producten van China Red.

Finale was erg mooi, ik heb er lekker van genoten.
 

Z@P

Registered User
Eindelijk weer eens een demo kunnen meemaken, lekker sfeertje weer. Demo zeker wel aantal leuke producten maar ook een aantal matige. Ze zijn al genoemd maar crack attack, ghost town, dance monkey, bulldozer goeie spullen, argento bakjes konden me ook wel bekoren.
Finale heerlijk, top gedaan. ABA salutes! Lekker rammelen.
 

MasterBsc

Registered User
Heerlijk om weer ouderwets naar een demo te gaan. Schietlijstje krijgen, de gezelligheid inlopen en lekker in de kou wachten tot de demo begint. De opkomst was groot dus ik ben niet de showroom in gegaan. Maar Anovuurwerk regelt alles altijd top: Grote parkeerplaats, verkeersregelaars, showroom, patat kraam.voor de gene die wat te eten wilden kopen. De producten van de demo vond ik persoonlijk in het algemeen tegenvallen, veel budget vuurwerk van China Red. Ik was het meest benieuwd naar de 100sh 25mm Albert blokjes die zonder kooi zijn, dus of de burst heel matig was of dat het mee viel. Naar mijn weten schoten ze uiteindelijk alleen de King Bling en dat is echt een topper! Viel me niks van tegen, mooie effecten in Funke kwaliteit en de burst zou zo mee kunnen met de gekooide boxen. Dat heeft Funke ( Albert ) weer maximaal kunnen uitvoeren. Ik had de schietlijst niet in m'n handen en luisterde niet echt wat ze omriepen, voor m'n gevoel was de Raptor Princess niet geschoten en anders viel ie me niet op. Voor de rest waren er een paar China Red producten die een snoeiharde burst hadden zoals de Crack Attack en de Bulldozer. De Azzuro was ook echt top, die kende ik nog niet maar die is dus blijkbaar van Argento. Mooie goude boeketten en blauwe sterren, viel erg op tegenover de China Red producten.

De finale show geschoten door Xena en ontworpen door Evento Fireworks was echt super, precies wat we van Tobias / Evento Fireworks gewend zijn. Dikke kwaliteit shells, mooie thema's en opbouwend naar een dikke finale met een steeds verhogend tempo. Ondersteund door lekkere fluiters en keiharde Aba salutes, geweldig! Kreeg serieus kippenvel bij de opbouw zoals normaal alleen Spanjaarden dat kunnen in een show ( kon Evento ook goed met de Zena Castillo ). Sommige shells vielen trouwens ook heel groot uit voor 4" , dan zie je wat kwaliteit kan doen. Al met al de lange rit waard.

Heel erg bedankt aan de vrijwilligers, Anovuurwerk, Xena, Evento Fireworks/Tobias. Ik heb het oud en nieuw gevoel door vanavond weer terug gekregen!

 

bridge

Bronzen Member
Gegaan en genoten van een leuke avond. Echt altijd een megagoed georganiseerde demo. Profshow was dikke top! De produkten die geschoten werden waren op een enkele uitzondering na erg matig, maar dat was al wel bekend. Argento vond ik ook niet groots, Zeker niet de Funke kwaliteit dat we gewend zijn, maar ook dat was al wel bekend. wel goed vond ik Milky Way en Dancing Monkeys.
 
Bovenaan