Mega Maxi

Slomo

Banned
Hier staat hij ook! En hij is inderdaad huge.. Wel jammer want als je met zo een ding naar buitenkomt verwachten mensen al een hele hoop.

Ik vind hem trouwens ook erg licht..:s
 

Richardus

Registered User
Damn, jaloers ben ik, luitjes! Heb gelukkig wel de Mini kunnen bemachtigen en da's beter dan géén van beide maar had toch echt graag deze gehad... Tja, better luck next year?
 

Richardus

Registered User
Als je nou 2 minis tegen elkaar aan plakt heb je volgens mij dezelfde grote, prijs en shots:)
minder breed volgens mij en bovenal veel minder kleuren; enkel rood en groen... Nee, zit toch echt wel verschil tussen. Magoe; Mini is leuk, wie weet of de Maxi hier ooit nog komt... (bij de huidige dealer waarschijnlijk niet...)
 

fireworks2dead

Registered User
Ik vind deze persoonlijk wel een aanrader voor in de lijst van FPM. Geweldige powercake dit...
Als je ervoor staat geeft het echt een gevoel van geweld en voldoening
 

Slomo

Banned
Wow wow wow, dit was echt fenomenaal!!! Wat een allejezus heftig ding zeg:D

Hij jast echt alles in een super tempo eruit met een super geluid... Trtrtrtrtrt hehe.. De hele straat was in rep en roer:D

De laatste 4 salvos waren ook echt hard:D ja deze zal en moet er weer komen dit jaar! Nu hopen dat ze de prijs niet gaan overdrijven.
 

Frostie

Registered User
Dit was een topper - filmpjes van product demo's op grotere afstand doen geen recht aan deze bak in je straat... De straat was mooi fel verlicht en goed geluid ook ("Ik dacht dat er een harley aan kwam" en "Schoot je nou een mitrailleur leeg") - mensen waren echt verbaasd door het tempo en de uitwerking ("J*z*s wat een ding - moest dit zo gaan?")

Volgend jaar zeker weer of er moet dan de de ubermega-mini uitgebracht zijn :)
 

Onze Partners

Bovenaan