Mascleta Pirotecnia Ricardo Caballer - De Pyro's in beeld!

Mr_Mascleta

Registered User
Ik kan me helemaal vinden in deze geniale beelden. Aan de hand van mijn eigen ervaring, inmiddels 5 jaar terug weet ik wat het is om die stress, maar ook concentratie van zo dichtbij mee te maken. Het was op 1 januari 2007 tijdens de mascleta van año nuevo dat jaar. Ik was zowel op 31 december 2006 als op 1 januari 2007 aan het helpen bij Ricasa. Heerlijk relaxed op beide dagen, dolletjes maken, spullen klaar zetten, laden groepen ophangen etc,etc,etc tot aan 13.30u.
Ik zal nooit vergeten die concentratie op het gezicht van Richi en ook dat ik moest uitkijken voor de bedrading van de computers waar normaal iedereen overheen liep, maar om 13.45u moest je uitkijken hahahahha en later die stress. Om 14.00u had ik er geen zicht meer op omdat ik stond te filmen, maar wel dat Richi me bij me arm pakte en achteruit meenam omdat ik te dicht op de effecten stond. Wat ook mooi was dat wat je nu bij de kooi ziet, die aanwijzingen, toen op Alameda stonde ze met 3-4 man in een rij om dat door te geven wat er moest gaan in bijv "el cuerpo".
Dus het zien van deze beelden brengen vele herinneringen met zich mee.
Mooi dat dit ook eens wordt gezien en wordt gefilmd, wat gaat er door die mannen heen.
 

smilli

FPM Filmer
Hele bijzondere beelden maar toch ook zo herkenbaar, zoals Richi zenuwachtig om zich heen kijkt en dingen aanwijst lijkt precies zoals ik me gedraag de laatste minuten voor de jaarwisseling!
 
Bovenaan