• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Mascleta Pirotecnia Quiles

Tony

Administrator
Medewerker
De mascleta van Pirotecnia Quiles was de eerste die wij mee mochten maken in CAstellon. Dit bedrijf is van Vicente Caballer en dat is te merken ook. Heel veel digitaal werd er gebruikt in het begin en einde van de mascleta. OM deze als eerst mee te maken was natuurlijk helemaal te gek.

Castellon_2006_20_03_66_.JPG


Castellon_2006_20_03_73_.JPG


Mascleta by Pirotecnia Quiles
File: wmv
Size: 65.2Mb
Duration: 6 minuten en 45 seconden
 

Firespree

Registered User
Zeer mooie show veel variatie!! mooie timing in het begin
ja erg mooie show en natuurlijk een geweldig mooi einde

Gr
 

Son-T

Registered User
Ik had het geluk om onderweg van Valencia naar Alicante de mascleta live mee te maken op de radio in de auto.Ik kreeg er weer kippevel van en de broekspijpen wapperden in de auto.. :w :p :p
wat een finale ......zo lang hehehe

sont
 
Laatst bewerkt:

Vavoom

Registered User
Na twee weken Spanje en één week recupereren op kantoor was ik wat mail aan het wegwerken met op de achtergrond deze Mascletá. Duurde niet lang voordat i op de voorgrond stond.

Damn, die was lekker. Op naar het volgende filmpje. :)
 
Bovenaan