• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Mascleta Piroquiles - Castellon 2011

Tony

Administrator
Medewerker
Dit was de eerste mascleta die ik dit jaar live zou zien in Castellon. Piroquiles stond er op het programma en dat weet je dat je iets goeds kan verwachten want dit is een bedrijf van Vicente Caballer. De mascleta zo werd mij verteld was hetzelfde als op het plein tijdens Fallas de Valencia alleen wat meer producten.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem tegen vond vallen. Qua timing niet helemaal top en hij kan me niet echt boeien zoals die van het plein tijdens Fallas de Valencia. Wat vinden jullie van deze mascleta?

 

svnJJ

Registered User
Re: Mascleta Piroquiles - Castellon 2010

Het is een leuke mascleta! en jaloers dat jij hem hebt mogen zien. maar zoals je zelf al zei is die niet top! Nou moet ik wel zeggen op het plein in valencia komt die beter tot zn recht ivm geluid en de gebouwen er om heen! Iig bedankt voor de beelden!
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Re: Mascleta Piroquiles - Castellon 2010

Offtopic....het is 2011(topic titel staat 2010)...al dat Havana is echt niet goed voor je hehe
 

Tony

Administrator
Medewerker
Re: Mascleta Piroquiles - Castellon 2010

Offtopic....het is 2011(topic titel staat 2010)...al dat Havana is echt niet goed voor je hehe
Helaas niks lekker tot me kunnen nemen in Castellon. Elke dag met de auto en de vrouw en kind vermaken :)
Maar teveel kruit snuiven is gewoon niet goed voor je.
 

KoenL

Registered User
Of die volgens de 'eisen van een mascleta' goed was durf ik niet te zeggen, maar als je het mij vraagt loopt die best lekker. Het tempo van de getimede knallers op de grond bevalt me wel, heerlijk zo snel. Ik begon niet te stuiteren, maar het is een lekkere film om naar te kijken.

Enig idee wie die fotograaf is die daar voor het hek staat? Ik ben benieuwd naar de foto's die hij van het publiek maakt :p
 

elmo

FPM Moderator
Komt minder heftig over dan op het plein in Valencia,maar is toch zeker het kijken waard.
 

Son-T

Registered User
Bedankt voor het delen van de film.Heb deze van Vicente nu 3 keer gezien en vond deze het slechtste van de 3. Toch goed om te zien dat een show die hetzelfde is toch verschillend kan zijn. Leuk om te zien... boeiend? Neen!
 

Onze Partners

Bovenaan